Primer pla de Raphael.

Raphael descobreix que la decisió del seu fill Manuel no té marxa enrere

Raphael és conscient que ell ha triat mirar endavant

Raphael continua imparable i confirma la seva presència a multitud de concerts per a aquest any 2023. L'artista es manté actiu després de més de 60 anys pujat a un escenari. Personalment, Raphael presumeix d'estabilitat amb la seva dona Natalia Figueroa i ara ha conegut que el seu fill Manuel segueix els seus passos.

El cantant Raphael té tres fills: Jacobo, Alejandra i Manuel. Jacobo es dedica a la producció i realització audiovisual, sempre es va voler mantenir allunyat dels mitjans malgrat la popularitat del seu pare. Es va casar amb l'actriu Toni Acosta, amb qui té dos fills, i el 2015 va anunciar la seva separació.

Natalia Figueroa i Raphael somrient a càmera
Ja fa 50 anys que Raphael i Natalia Figueroa estan junts. | GTRES

Alejandra és restauradora al Museu Nacional Thyssen-Bornemisza, casada amb Álvaro Arezana, va posar fi al seu matrimoni de dues dècades i dos fills. El petit dels fills de Raphael i Natalia Figueroa, Manuel, és el més mediàtic de la família. Músic, director artístic i productor executiu d'Universal Music Spain, està vinculat al món de la música, però no davant d'un micròfon.

En l'àmbit personal, Manuel es va casar amb Amelia Bono, filla de l'expresident del Congrés, José Bono, i d'Ana María Rodríguez Mosquera. Van contreure matrimoni l'any 2008 i van formar una família nombrosa amb quatre fills. Tot i això, l'amor no va funcionar i després de 13 anys junts, el 2021, van anunciar de manera inesperada la seva ruptura de mutu acord.

El matrimoni es van separar el 2021 després de 13 anys casats

Va ser una separació amistosa i en què no hi havia terceres persones. La parella, que feia un temps que estava distanciada, va continuar vivint a la mateixa casa malgrat la ruptura. El mateix fill de Raphael assegurava als mitjans de comunicació que mantenien el respecte, afecte i amor, però d'una altra manera.

Um parell de mesos després de la notícia de la ruptura, Amelia Bono va tenir un idil·li amb l'empresari Fernando Ligués. Aquesta relació amb prou feines va durar un parell de mesos i la filla de José Bono es va encarregar de confirmar-la. Quan els reporters li van preguntar si eren certs els rumors sobre la fi de la seva relació, Amelia va ser breu però clara: «Sí, és cert».

Res no feia presagiar que en pocs mesos, un any després de l'anunci de la separació entre el fill de Raphael i Amelia, arribaria la reconciliació. És cert que, mentre van estar separats, l'exparella compartia temps en família: portaven junts els nens a l'escola, vacances junts, menjars i altres plans amb els fills.

El respecte, l'admiració i l'afecte han guanyat

De fet, van portar aquesta reconciliació en secret i, segons Manuel, li va servir «per reflexionar i adonar-se que necessiten estar junts». Amelia, per la seva banda, en preguntar-li com es trobava després de conèixer-se la notícia, va afirmar: «Estem molt feliços. Estem molt bé i ara encara millor».

Ara, vuit mesos després de donar-se una segona oportunitat, asseguren que estan millor que mai després de la decisió presa. La parella ha parlat amb la revista ¡Hola!, en què, mitjançant una exclusiva, Amelia i Manuel ho han deixat clar: «Creiem que l'amor pot amb tot, sens dubte».

És habitual que tant el fill de Raphael com la filla de Bono publiquin contingut a les seves xarxes socials. Sovint mostren la família que han format i les aventures que suposa tenir quatre fills en edat escolar. Una altra manera amb què deixen veure com porten de bé la seva relació després de creure de nou en l'amor.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp