Primer plano de Froilán de Marichalar

Froilà alimenta la polèmica després de sortir el vincle amb Sofia Suescun

Sofia Suescun i Froilà sembla que tenen en comú més del que pensàvem

Froilà no para de protagonitzar escàndols, que han portat la seva mare a decidir que s'hagi de viure a Abu Dhabi amb el seu avi. Tot i que ni per aquestes està tranquil. Ha tornat uns dies a Espanya i ha estat enxampat de festa amb Anita Matamoros, però també ha estat desallotjat d'un after madrileny, Clandestino.

Aquesta setmana la notícia més controvertida és aquesta, que el fill de la infanta Elena ha estat desallotjat amb més de 200 persones d'un local. Establiment il·legal aquest en què hi havia menors i drogues i en què s'ha descobert que es produeixen intercanvi de parelles.

Qui hagi sortit a la llum aquesta informació ha fet que Froilà sigui vinculat amb un rostre molt conegut. Ens estem referint a Sofia Suescun, que un testimoni ha indicat que també va a aquest negoci en companyia del seu xicot, Kiko Jiménez.

Froilà té alguna cosa en comú amb Sofia Suescun

El nebot major de Felip VI en té molt farta la família perquè no deixa de ficar-se en problemes. Com és lògic, el seu entorn està realment molest i enfadat que el seu nom hagi tornat a sortir a la llum vinculat a un altre escàndol. En efecte, al desallotjament de l'esmentat after il·legal.

Segons s'ha publicat, Froilà estava de festa al local amb uns amics gaudint d'un reservat VIP amb llit, dutxa i jacuzzi. Establiment al qual només es pot accedir amb invitació exclusiva i on una ampolla de xampany arriba als 300€. De la mateixa manera, s'ha revelat que hi havia menors d'edat i que s'estava consumint cocaïna rosa, que sembla que és la droga de moda entre certs sectors de Madrid.

Imatge d'un logotip de WhatsApp petitNOVETAT WHATSAPP : Fes clic aquí per rebre GRATIS les teves notícies favorites de la Família Reial a WhatsApp

Això ha generat un enorme enrenou, però més quan s'ha descobert que certs dies a la setmana el negoci, situat al carrer Orense, és més que un after. Suposadament, funciona com a local dintercanvi de parelles. Una dada aquesta última que ha despertat la curiositat de Sálvame .

Froilà de Marichalar
Froilà ha estat desallotjat d'un after il·legal del qual s'han donat dades controvertides | GTRES

El germà de Victoria Federica haurà vist que a l'esmentat programa de Telecinco s'ha comptat amb la presència d'un testimoni important. Ha aparegut en pantalla un home emmascarat, Apol·lo, que és assidu a l'esmentat negoci i ha revelat que hi ha coincidit amb famosos. Així, ha explicat que ha vist diverses vegades un col·laborador de l'espai que va amb la parella.

Exactament ha relatat que aquest col·laborador és bisexual “perquè va interactuar amb homes i amb dones” i que el seu nom començava per K. D'aquesta manera, és com s'ha sabut que s'estava referint a Kiko Jiménez, que pel que sembla no va només al local . Ho fa en companyia de Sofia Suescun, la seva xicota.

Vaja, que, segons aquesta persona, Froilà i Sofia Suescun comparteixen el seu gust per aquest local.

Froilà i Sofia Suescun, atents a les noves dades

El fill de Jaime de Marichalar ha vist que a Sálvame s'han donat més dades de persones que també han acudit al controvertit establiment. Carmen Alcayde ha afirmat que hi han estat també Lydia Lozano amb el seu marit, Charly. Una informació que aquesta ha reconegut, encara que molt enfadada ha negat que hi hagin anat per fer intercanvis.

Un emmascarat va aparèixer a 'Sálvame' per explicar diversos secrets
Froilà i Sofia Suescun han estat testimonis que l'emmascarat ha 'destapat' diversos col·laboradors | TELECINC

En aquesta llista de clients on està Froilà i Sofia Suescun, també s'ha donat el nom de Pipi Estrada. S'hi ha unit Rafa Mora, que ha confessat que va estar un dia amb la seva xicota i uns amics gaudint d'unes copes.

Belén Esteban amb el seu gaspatxo amb els companys de 'Sálvame'
Froilà sap que el seu escàndol ha esquitxat diversos membres de 'Sálvame' | Instagram @belenestebanmenendez