Primer pla d'Almudena Cid amb rostre molt somrient en un photocall

Almudena Cid pren una decisió després de conèixer el mal moment de Christian Gálvez

L'exgimnasta tornava als platós de Telecinco just quan el presentador s'acomiadava del programa

Just quan Christian Gálvez coneixia la cancel·lació del seu programa a Telecinco, Almudena Cid tornava als platós de la cadena.

Almudena Cid reapareixia a la televisió per acompanyar una bona amiga al programa de talents 'Got Talent España'. Sorprenia així els teleespectadors i els membres del jurat donant suport a la seva amiga Nicoletta Tinti. Amb ella va coincidir fa anys als Jocs Olímpics d'Atlanta 1996.

"Vinc a acompanyar una amiga"

“Vinc a dir-vos que no vinc a actuar, sinó que vinc a una cosa més bonica”, començava dient al jurat. “Vinc a acompanyar una amiga, ella és italiana, es diu Nicoletta”, explicava.

Captura d'Almudena Cid juntament amb la seva amiga gimnasta, Nicoletta, i la seva companya, Silvia, assegudes a l'escenari de 'Got Talent España'
Almudena Cid a 'Got Talent España' | Mediaset

I afegia: “Crec que avui ens farà un bon regal amb aquesta actuació. També vull donar les gràcies a 'Got Talent' per permetre'm el luxe de poder retrobar-me amb ella”.

Nicoletta, que va quedar en cadira de rodes el 2008, quan una hèrnia va acabar amb la mobilitat de la part inferior del cos, va aconseguir emocionar tots amb la seva màgica actuació.

Amb una coreografia amb què Tinti movia braços i el cos. Malbaratant bellesa amb els moviments, sorprenia tothom en aparèixer una segona gimnasta, Silvia Bertoluzza, que era la que movia les cames. Sobre l'escenari, un efecte òptic màgic amb què es feia la impressió que era Nicoletta qui movia les extremitats inferiors.

L'ovació va ser unànime. I, per descomptat, aconseguia els quatre sís del jurat. A més, un missatge bonic de Risto Mejide.

"Del número en si, al marge de la teva història, he vist una actuació preciosa", començava dient. "Després, he descobert que no tenies mobilitat. Això és una lliçó a nivell vital. Per descomptat, que avui te n'has d'anar amb quatre sís", afegia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El retorn d'Almudena Cid a Telecinco

Des de la seva separació de Christian Gálvez, a finals del 2021, Almudena Cid no havia tornat a trepitjar els platós de Telecinco. L'exgimnasta havia intentat mantenir-se lluny de la cadena on treballen tant el seu exmarit com la seva dona, Patricia Pardo.

Un retorn que coincideix, casualment o no, amb l'última garrotada professional per a Christian Gálvez després de la cancel·lació del seu programa '25 palabras'.

El concurs, que s'emet a les tardes a Telecinco, ha desaparegut de la graella televisiva des d'aquest dilluns, després de l'estrena del nou programa d'Ana Rosa Quintana, 'TardeAR'.

El comiat de Christian Gálvez

Imatge de Christian Gálvez somrient assegut en un sofà groc
Christian Gálvez s'acomiada de '25 palabras' | GTRES

Divendres passat Christian Gálvez s'acomiadava, per sorpresa, dels teleespectadors de '25 palabras', després de nou mesos en antena.

I és que l'adeu definitiu del popular concurs és part d'una reestructuració de la programació de Telecinco. La seva gran aposta per a les tardes de Telecinco és el nou programa d'Ana Rosa 'TardeAR' per la qual cosa el programa de Gálvez ha estat cancel·lat.

En el tancament de l'última emissió de '25 palabras', el presentador va voler agrair a tots els espectadors la seva fidelitat i afecte aquests darrers nou mesos.

"Moltíssimes gràcies a tots vostès. Marxem, ens veiem per aquí, a casa seva, a Mediaset", van ser les seves paraules de comiat.

Amb aquest comiat, els televidents es queden sense poder comprovar si Álex, el seu participant més longeu, que ja havia acumulat de 47.000 euros, aconseguiria guanyar el pot de 1.043.000 euros.