Primer pla de Terelu Campos mirant a càmera amb expressió trista en un plató de televisió

Terelu Campos i el motiu del seu darrer enuig: 'S'ha mort la meva mare'

La filla de María Teresa Campos s'ha mostrat molt molesta: "Estic afectada"

El 5 de setembre passat Terelu Campos patia la trista pèrdua de la seva mare, María Teresa Campos, amb 82 anys.

Dues setmanes després, ha reaparegut a Madrid, després d'enterrar les cendres de la seva mare a Màlaga. I encara destrossada per la seva trista pèrdua, aclaria a la premsa els canvis que ha patit el funeral que estava previst celebrar, aquest dimarts 19 de setembre, a Madrid.

El funeral a Madrid que no s'ha pogut fer

"Estic afectada perquè s'ha mort la meva mare. Ho estem portant com bonament podem", començava dient la presentadora. I tot seguit aclaria: "El que volem no es pot fer, l'església no pot... Esperem tancar-ho entre avui i demà per a la setmana que ve sense falta".

Primer plànol de Terelu Campos plorant al tanatori de La Paz, a 05 de setembre de 2023, a Madrid
Terelu Campos i el motiu del seu darrer enuig | Europa Press

També era preguntada sobre l'entrada a 'GH VIP 8' de Gustavo, el xofer de la seva mare a qui considerava part de la família.

Molt molesta davant aquesta pregunta, responia: "Entendreu que no parlaré. Si me'n parleu em fico al cotxe. Estic afectada perquè s'ha mort la meva mare, la meva mare".

Així va ser l'entrada de Gustavo a 'GH VIP'

Nou dies després de la mort de María Teresa Campos, el seu xofer Gustavo sorprenia tothom com a fitxatge estrella de 'GH VIP 8'.

L'entrada del que fos com un fill per a la periodista a casa de Guadalix de la Sierra generava molta expectació pel que pensarien les germanes Campos.

Marta Flich, la presentadora de 'GH VIP 8', aclaria que la seva participació estava confirmada des de feia molt de temps.

Fotografia oficial de Gustavo Guillermo a 'GH VIP 8'
Gustavo, el xofer de María Teresa, fitxatge estrella de 'GH VIP 8' | Mediaset

"Vaig decidir venir abans d'estiu i ella hauria volgut que fos aquí perquè ella sempre em deia que agafés qualsevol oportunitat", deia emocionat Gustavo quan arribava al reality. I, amb llàgrimes als ulls, afegia: "Soc aquí per ella i li envio un petó al cel".

També confirmava que havia parlat amb Terelu i Carmen abans d'emprendre aquesta nova aventura: "Vaig parlar amb elles fa uns dies. Els vaig comentar que entraria i els semblava bé”.

“Ahir vaig tenir una trucada superbonica amb elles, desitjant-me sort. I des d'aquí els envio un petó molt gran a totes dues”, finalitzava dient.

'Escolta, ja que entres, arriba a la final'

Unes paraules que Alejandra Rubio al principi va negar en nom de la seva mare i de la seva tia. Però que aquest dilluns va matisar Telecinco.

"Es produeix aquesta trucada. La trucada és per un altre motiu. I li diuen que 'Escolta, ja que entres, arriba a la final'", ha explicat la neta de María Teresa.

Imatge de Gustavo Guillermo amb María Teresa Campos, tots dos seriosos al carrer l'any 2020
Gustavo, el xofer de María Teresa, fitxatge estrella de 'GH VIP 8' | Europa Press

Segons les últimes informacions, Terelu i Campos s'haurien assabentat del fitxatge de Gustavo per 'GH VIP 8' la vigília de l'estrena. Encara que anteriorment havien sospitat la seva possible entrada al reality.

El 29 d'agost passat va ser el xofer qui, de forma voluntària, els informava a les filles de María Teresa, la seva intenció de deixar de treballar amb la seva mare.

"No ens esperàvem que, de sobte, en un moment en què la meva àvia estava malament, presentés aquesta dimissió. Aquí és quan van començar les negociacions de 'Gran Hermano'. Intuíem que podia ser per això, també per rumors, però ningú li va dir res", deia Alejandra Rubio, fa uns dies.

Unes sospites que finalment van poder confirmar després de la confirmació de Gustavo com un dels concursants del reality de Telecinco.