Fotomuntatge de Patricia Pardo i Almudena Cid

Almudena Cid descobreix que Patricia Pardo és encara més rica

Almudena Cid s'adona de qui és la persona que està al costat del seu ex

Almudena Cid és una de les dones que començarà el proper any amb una vida nova. Una vida que porta gaudint durant aquests darrers mesos del 2022, molt diferent de com el va començar.

La gimnasta va trencar la seva relació amb el que va ser el seu marit durant anys: Christian Gálvez. Almudena Cid i ell s'havien alçat com una de les relacions més sòlides entre famosos. La fi al seu matrimoni va agafar per sorpresa molts dels seus seguidors.

Almudena Cid començava l'any passat marcat per una ruptura de què li ha costat molt recuperar-se. També Christian, que, de seguida, va refer la seva vida amb una companya de feina, Patricia Pardo. La periodista i el presentador es van enamorar entre els focus i el seu idil·li va anar més enllà del plató de televisió, on coincidien.

Imatge d'Almudena Cid seriosa.
Almudena Cid va patir molt per la relació | Europa Press

Ara sembla que la sort ha somrigut a la presentadora i companya d'Ana Rosa Quintana. A la gallega li ha tocat un pessic de la loteria de Nadal. Ho ha revelat quan li han preguntat al programa. «M'han tocat 100 euros gràcies a la meva filla petita». Encara que, malauradament per a ella, havia invertit molt més en dècims de loteria. Una petita quantitat de diners que, si més no, tapa la inversió que va fer.

Almudena Cid, més recuperada que mai

L'exesportista mai va revelar el motiu de la ruptura amb el presentador de Telecinco. Fa un any anunciaven la fi del seu amor, cosa que va motivar l'especulació sobre la seva ruptura. Molts han apuntat que ha estat per la suposada relació extramatrimonial que va mantenir Christian.

Han estat molts els que han apuntat Patricia Pardo, la seva parella actual amb què conviu, com el motiu d'aquesta separació. Almudena Cid no es lliurarà mai de la pregunta dels periodistes sobre el seu ex. La jove va estar casada amb ell des del 2010 fins al 2021.

A Almudena Cid li van preguntar per la relació que mantenen ara, ja que, pel que sembla, el seu comiat va ser més amarg del normal. «El perdono. Pujava a l'escenari i el perdonava cada nit, sí. Em quedo en mi, que m'he oblidat molt els últims anys. Quan em vaig retirar vaig travessar una vulnerabilitat i em vaig oblidar de lluitar pel que jo volia. Un perdona i fa unes coses...».

«Vaig entendre malament el concepte de l'amor, perquè com que a l'esport vaig creure que havia de fer sacrificis, i és veritat que ho vaig aconseguir, però descurant una part que després va tenir les seves conseqüències. Estic en un moment molt bonic de sinceritat amb mi», deia Almudena. Cid

«Sé el que he fet malament per a mi i el que no he de fer. Abans que entri ningú a la meva vida, necessito tenir molt clar i canviar el patró de certes coses», afegia. Després d'aquestes paraules, s'ha entès que Amudena Cid i el seu ex tenen una amistat, malgrat els dubtes de molts. Per la seva banda, la vitoriana ha començat un idil·li amb un exfutbolista, Gerardo Berodia.