Fotomuntatge de les cares de Christian Gálvez i Almudena Cid

Almudena Cid descobreix el vídeo secret que encara té Christian Gálvez

Almudena Cid no entén com el seu exmarit li ha pogut fer aquesta jugada

Almudena Cid ja és una dona lliure. Després de veure Christian Gálvez refer la seva vida amb la periodista Patricia Pardo, l'exgimnasta rítmica ha decidit posar punt final a una de les etapes més doloroses de la seva vida.

Per a aquesta prometedora actriu, el 2022 està sent un dels pitjors anys de la seva vida. 

Des que va decidir demanar un temps al presentador de Mediaset, la jove ha vist com la seva vida s'ha anat enfonsant a poc a poc.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid
Almudena Cid i Christian Gálvez han signat els papers del divorci. | GTRES 

L'esportista va decidir abandonar temporalment la llar familiar per pensar en la seva relació. Encara que des del novembre és fora de casa, no ha estat fins fa uns dies quan s'ha produït la mudança definitiva.

Almudena Cid ja ha acabat de recollir totes les coses de la casa familiar que compartia amb Gálvez. Qui li diria que aquest traumàtic moment es convertiria en motiu de disputa.

Almudena Cid, molt molesta amb el seu exmarit

Però la jove no pot creure's el comportament de Christian Gálvez. No pot entendre com l'home amb qui ha compartit els últims 15 anys de la seva vida li ha pogut fer aquest lleig.

Com no podia ser altrament, alguns dels familiars de l'actriu s'han volgut pronunciar sobre el tema. Després de veure la basca totalment destrossada per la mudança, han decidit fer un pas endavant.

Tal com ha publicat el diari '20 Minutos', l'entorn més proper a l'exgimnasta rítmica acusa el presentador de televisió d'haver gravat la mudança dolorosa d'Almudena Cid sense el seu consentiment.

Primer pla d'Almudena Cid amb la mirada perduda
Almudena Cid, molt enfadada amb la darrera jugada del seu exmarit. | Europa Press 

Segons les persones properes a l'artista, l'actual parella de Patricia Pardo hauria utilitzat el sistema de videovigilància que té instal·lat a casa seva a Boadilla del Monte per immortalitzar el moment.

«Va ser incòmode, violent i, fins i tot, sufocant», va confessar a aquest mitjà de comunicació una de les persones més properes a Almudena Cid.

Per part seva, l'entorn més íntim a Christian Gálvez ha volgut sortir a defensar-lo. Una persona propera a l'escriptor ha explicat que aquest esdeveniment no respon a cap mena de rèplica per part seva.

Han assegurat que no és un fet aïllat, sinó que és un sistema de seguretat que grava permanentment tot el que passa dins de l'habitatge. Amb aquests dispositius, l'exmarit d'Almudena Cid el que busca és que casa seva estigui fora de perill de qualsevol amenaça externa.

Encara que han assegurat que els enregistraments no s'han produït a propòsit, els familiars de Gálvez han confessat que li han anat molt bé. Amb aquest vídeo s'ha estalviat algun possible conflicte amb l'actriu pel trasllat de determinats objectes.

Almudena Cid i Christian Gálvez es reparteixen els béns

Almudena Cid i Christian Gálvez han signat els papers del divorci només quatre mesos després de fer-se pública la ruptura. Per a ells, era molt important deixar aquest tema conclòs tan aviat com fos possible.

Les múltiples declaracions d'amor del presentador a Patricia Pardo han estat les que han provocat les presses a l'exparticipant de 'Masterchef Celebrity'.

La jove ha decidit que vol girar full i per això s'ha hagut d'asseure al costat del madrileny per posar fi al seu matrimoni. Després d'11 anys, aquestes dues celebritats per fi han pres camins separats.

Christian Gálvez fent un petó a la galta a Almudena Cid
Almudena Cid i Christian Gálvez es reparteixen els seus béns. | Instagram

Dilluns, 21 de març, el periodista Saúl Ortiz revelava a Madrid Directo Flash tots els detalls de l'acord entre Almudena Cid i la seva exparella.

La basca i el madrileny es van casar en règim de separació de béns. Ara, s'han hagut de repartir algunes de les propietats que van comprar quan encara formaven un matrimoni.

El programa de Telemadrid va assegurar, en exclusiva, que Christian Gálvez ha acceptat totes les condicions d'Almudena.

L'escriptor li ha cedit un pis valorat en 225.000 euros, dues places de garatge, un cotxe i una furgoneta. Per la seva banda, ell s'ha quedat amb la casa familiar on tots dos van invertir una bona quantitat de diners en la reforma.