Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio Resines, seriós.

L'àudio d'Antonio Resines que ha deixat el seu entorn sense paraules

Surt a la llum l'àudio que aclareix l'estat real d'Antonio Resines

Antonio Resines fa més d'un mes que es recupera del seu ingrés a l'UCI de l'Hospital Gregorio Marañón per complicacions derivades del coronavirus.

L'actor càntabre va espantar els seus éssers estimats i els fidels seguidors que ha aconseguit els últims anys, però evoluciona bé. Ho fa des de casa seva, després de travessar un dels moments més durs de la seva vida.

Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente passejant pels carrers de Madrid després de la covid.
Antonio Resines i la seva dona, Ana Pérez-Lorente, passejant per Madrid. | Europa Press 

Fins i tot, es va arribar a témer per la vida de l'actor de 'Los Serrano'. Però gràcies al seu coratge i constància va poder derrotar el virus que el va fer patir tant per Nadal.

Antonio Resines «ha tornat a néixer» després de passar el pitjor

L'última cosa que sabem de l'actor, a banda que estrena la sèrie 'Sentimos las molestias', el 6 d'abril a Movistar Plus, és que s'ha desplaçat fora de Madrid. El càntabre ha pres aquesta decisió per motius de pes.

Fa un parell de setmanes va sortir a la llum que Antonio Resines deixava la casa de Madrid per viatjar fins a Cantàbria i passar-hi una llarga temporada.

Antonio Resines en un plató de televisió
Antonio Resines ja està força recuperat del seu ingrés per coronavirus. | Europa Press 

Resines, que s'ha desplaçat fins a la província de naixement, Cantàbria, viurà durant uns mesos amb la seva dona Ana Pérez-Lorente. Allà tenen una casa amb vistes al mar a la localitat de Comillas. Els metges l'han aconsellat que s'instal·li a la seva terra aquests mesos, fet que li anirà molt bé de cara a la recuperació.

Tot i haver-lo vist diverses vegades públicament després de rebre l'alta, Antonio Resines segueix patint fatiga. A més, la seva mobilitat s'ha reduït notablement.

Antonio Resines continua rebent l'afecte dels amics

Al seu torn, l'actor ha rebut molts missatges d'afecte i de força que durant aquests últims mesos.

Resines és un intèrpret molt estimat i respectat per la professió. Així ha quedat palès amb les contínues mostres d'afecte que li han donat companys del gremi com Santiago Segura, Juan Echanove o Pepón Nieto, entre d'altres.

Antonio Resines i Santiago Segura.
Antonio Resines ha tingut el suport dels amics en els pitjors moments. | GTRES 

El cap de setmana passat, s'inaugurava la 25a edició del Festival de Cinema de Màlaga, a la capital de la Costa del Sol. Allà es van donar cita els artistes que presentaven alguna de les pel·lícules que conformen el cartell del festival cinematogràfic.

La figura de Resines va sortir a col·lació per una companya de repartiment del càntabre a 'El Test'. Aquesta és una comèdia de Dani de la Orden, protagonitzada per Blanca Suárez, Miren Ibarguren i Carlos Santos.

Blanca Suárez revela l'àudio que li ha enviat Antonio Resines

Una posada de llarg que l'actor es va perdre perquè encara s'està recuperant del seu llarg ingrés per coronavirus en un hospital madrileny. Encara que no hi fos present, Antonio no va voler deixar d'enviar la major de les sorts als seus col·legues.

Així, va fer arribar un divertit àudio als seus companys de pel·lícula en què els desitjava «molta merda». Unes paraules que tothom va rebre amb molta il·lusió, sobretot a Blanca Suárez, que va recordar amb emoció el seu company a la presentació de la pel·lícula espanyola.

Blanca Suárez al Festival de Málaga.
Blanca Suárez s'ha referit a Antonio Resines des del Festival de Màlaga. | Europa Press 

La coneguda actriu va desitjar davant dels reporters de premsa que d'aquí a poc temps pugui veure el seu company Resines, posant amb ell en un photocall.

«Ell està fantàstic, s'està recuperant. La cosa requereix el temps, però està bé. Estic segura que hagués estat molt feliç aquí, però ho estarà», deia Blanca visiblement emocionada.