Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i Ana Soria

Les filles d'Enrique Ponce ja saben si el seu pare trencarà amb Ana Soria

Enrique Ponce ha pres una decisió que pot canviar la seva vida per sempre

Enrique Ponce i Ana Soria tornen a ser notícia. La parella vol mantenir la seva vida al marge del focus, però la popularitat del torero i els seus últims moviments han tornat a despertar l'interès.

Ponce vol que aquest 2022 sigui un bon any per a la família. Per a un torero de raça com ell, això significa torejar i sentir la calor del públic a les places. A més, no és que vagi sobrat de liquiditat, de manera que una gira de corregudes ajudaria a sanejar els comptes.

Després del seu divorci de Paloma Cuevas, Enrique va començar una relació mediàtica amb Ana Soria, l'estudiant que l'admirava fins que va aconseguir robar-li el cor. Després dels primers mesos de fogositat gairebé adolescent, imatges i vídeos a Instagram, la cosa es va calmar.

Enrique Ponce torejant
Enrique Ponce torna al toreig. | Europa Press 

Més tard, es va saber que el recolliment i la discreció van ser imposades per part de Paloma com una de les condicions per signar el divorci. També de les filles de Ponce, encara nenes que no volen veure el seu pare. dia sí i dia també, amb Ana per tot arreu.

Així transcorria la vida d'Enrique i Anna fins ara. Tranquils al pis que van llogar a Almeria, ella estudiant i ell matant el temps amb els negocis. Però Enrique s'ha cansat i ha pres la decisió que el pot allunyar per sempre d'Ana Soria.

Enrique Ponce pren la decisió que fa tremolar la relació

Començar una gira taurina requereix temps, diners i molt d'entrenament. És per això que Enrique passa molt de temps a Madrid, preparant el gran moment. Ana, que encara estudia Dret, s'ha quedat a Almeria, on està acabant les assignatures que li falten i pensant en les pràctiques.

De passar tot el dia junts al seu niu d'amor, Ana i Enrique pràcticament ni es veuen. Això ha provocat que la relació s'hagi refredat fins al punt que alguns ja apunten a una ruptura imminent.

Aquesta setmana apareixia la portada que afirma que la parella no passa pel seu millor moment. Les obligacions d'Enrique amb la feina i les filles, i les d'Ana amb els estudis, els estarien allunyant més del que voldrien.

Al voltant del torero, ni confirmen ni desmenteixen. Hi ha qui assegura que aquesta separació física és una cosa puntual i fruit de les circumstàncies. Altres sí que creuen que la situació actual de la parella és greu.

Així doncs, fonts citades per 'El Mundo' asseguren que recentment se'ls ha vist discutir al mig del carrer. Ana, visiblement enfadada, se n'anava en un taxi, mentre que l'Enric la cridava perquè tornés després de la discussió.

Sembla que Ana sent que, després de tot el que ha deixat per estar amb el torero, ell ara n'hauria d'estar més pendent.

Enrique, per la seva banda, té al cap generar més ingressos i també vol estar més a prop de les seves filles, que viuen a Madrid.

La ruptura d'Enrique i Ana

De moment, ningú no ha parlat de ruptura oficial de la parella, per ara. Sí que són diverses les fonts que coincideixen que hi hauria una crisi que els uns veuen més greu que els altres.

També sembla clar que Ana no està d'acord que Enrique torni a torejar. Per tant, queda descartada la possibilitat que ella l'acompanyi a Mèxic, on Enrique Ponce estaria tancant diverses actuacions.

La millor manera de fer callar tots aquests rumors seria concedir alguna entrevista junts o, com a mínim, deixar-se veure en públic com feien abans. El problema és que les clàusules de la separació haurien deixat ben clar que això d'exhibir la relació en públic millor no fer-ho.

Veurem com evoluciona aquesta història i si aconsegueixen salvar el seu amor.