Primer pla de Victòria Federica.

Victòria Frederica, trencada per la pèrdua que canviarà la seva vida

Victoria Federica és un referent d'estil i d'elegància a escala internacional

Victoria Federica, la filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, està travessant per un dels seus millors moments professionals. S'ha convertit en un referent d'elegància i d'estil en temps rècord i a escala internacional.

La premsa del cor ha esdevingut una icona i ella ha aprofitat l'oportunitat per mostrar la seva veritable cara. Fa uns dies va concedir una entrevista a una prestigiosa revista de moda per deixar clar que era una jove completament independent.

Victoria Federica ha heretat les bones formes del seu pare, amb qui comparteix la passió per la moda, així que formen un bon equip.

El portal 'Informalia' assegura que l'antic duc de Lugo està pendent de la trajectòria de la seva filla perquè gaudeix d'una formació estupenda. Ella està encantada amb l'etapa que està vivint, però ha passat una cosa que ho ha posat tot en perill.

Victoria Federica.
Victòria Federica ha esdevingut una estrella. | GTRES 

Victòria manté una relació estupenda amb el seu avi Joan Carles, i gràcies a la premsa ha descobert que l'emèrit té problemes.

Ha perdut els privilegis que tenia quan era rei d'Espanya, així que la justícia britànica l'està estudiant després d'una denúncia força seriosa. Corinna Larsen, que va estar molt a prop de Joan Carles, l'ha demandat per un presumpte assetjament.

Victoria Federica està preocupada, ja que l'emèrit ha perdut el poder i podria patir unes conseqüències terribles just ara que està a punt de tornar.

Recordem que viu als Emirats Àrabs, just des que van sortir a la llum els seus problemes legals. L'acusació de Corinna no ha fet res més que empitjorar les coses i Victoria Federica està desconcertada.

Victòria Federica, sense paraules: «Una fustigació»

Victòria Federica de Marichalar i Borbó ha trencat el seu silenci en poques ocasions, però cada cop que ho ha fet ha estat per algun motiu.

Vol deixar clar que està orgullosa de l'herència que ha rebut: uns valors que l'han convertit en una noia especial. «Tots els valors que tinc són el resultat del que m'han inculcat a casa meva des de petita», explica a Elle .

Victoria Federica estarà amb el seu avi el temps necessari perquè sap que la pèrdua que ha patit és important.

«La Justícia britànica ha dictaminat que Joan Carles no gaudeix de la immunitat ni protecció especial que impedeixi que sigui jutjat per la demanda». Aquestes paraules, escrites per un periodista de la revista 'Semana', han terroritzat diversos membres de la Família Reial.

La filla de la infanta Elena fa molt de temps que lluita contra els mitjans de comunicació, però mai no s'havia enfrontat a una cosa tan seriosa. Corinna, la dona que va enlluernar Joan Carles, exigeix que el monarca no s'hi apropi a menys de 150 metres.

L'ha acusat d'estar darrere d'una «fustigació» que suposadament l'ha obligat a emprendre accions legals.

Victòria Federica explica el seu futur dubtós

Victoria Federica està seguint els consells del seu pare i gràcies a ell s'ha convertit en el rostre més glamurós de la crònica social.

Els periodistes del programa 'Viva la Vida' asseguren que pot arribar a cobrar més de 3.000 euros per cada esdeveniment en què participa. No obstant això, ella no vol dedicar-se al món de les xarxes socials, encara que sí que vol ser una persona influent.

Primer pla de Victòria Federica.
Victòria Frederica de Marichalar sap que és una persona influent. | GTRES 

Vic ha explicat què pensa de les influencers: «És una feina que respecto molt, de fet tinc bons amics que s'hi dediquen. Però no és una sortida professional amb què m'identifiqui. Potser sí que em sento còmoda sent algú influent, però són dos conceptes que no tenen res a veure».

El rei emèrit Joan Carles està orgullós de la jove, de fet diversos experts asseguren que és la seva preferida.

Ella no amaga la relació i assegura que el seu avi és la seva «persona preferida del món» i un «referent personal». Caldrà esperar un temps per veure què diu la justícia sobre les acusacions que ha rebut el pare de Felip VI.