Primer pla de Carla Vigo

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, treu el seu costat més humà per Isabel Pantoja

Carla Vigo ha denunciat l'assetjament i enderrocament que ha patit la tonadillera al seu parer

Carla Vigo està destrossada amb la notícia. A punt de veure's una altra vegada entre reixes, Isabel Pantoja travessa un dels pitjors moments de la seva vida. Només compta amb el suport del seu germà Agustín i Anabel, que segueix donant la cara per ella.

De fet, després de l'assetjament i l'enderrocament sofert per la tonadillera durant el judici celebrat a Màlaga, la influencer lamentava el tracte que la premsa havia donat a la seva tia.

Imatge d'Isabel Pantoja plorant en el jutjat.
Pantoja ha hagut de declarar per un possible delicte d'insolvència punible. | Europa Press 

«On són els drets d'un ésser humà? És un judici, no un concert!», explotava furiosa Anabel a les xarxes socials.

«La justícia és igual per a tots els espanyols», sostenia. «L'ésser humà, sigui lladre, blanquejador o assassí. Però es veu que Isabel no, el que importa és la imatge, els programes, la imatge humiliant en una banqueta».

«La resta de persones com Messi, Ana Duato, Inmanol Arias, Shakira, acusats per delictes similars entren com en una catifa vermella i protegits. Amb el respecte de la premsa», lamentava la Pantojita.

«Aneu a la merda pocavergonyes, a tots el que heu participat al circ d'avui. La salut de la meva tia no importa, el que importa és gravar-la plorant».

«A la banqueta, tirant-lo dels cabells o sent insultada, això és l'únic que us val», sentenciava.

Imatge d'Isabel Pantoja a l'entrada dels jutjats.
Isabel ha entrat als jutjats envoltada de premsa. | Europa Press 

Al seu torn, els fills de Pantoja també s'hi pronunciaven. Mentre Chabelita assegurava estar «passant-ho molt malament».

«No he pogut dormir», reconeixia la noia. «Pensava molt en ella i que no hi acudiria»

«Li hauran vingut al cap molts records i ara mateix amb el seu estat anímic el perjudica més encara», comentava sobre l'estat de la seva mare.

«Sabia que no està bé, però enfrontar-ho una altra vegada ha de ser horrorós». No obstant això, no tots han estat tan compassius amb Isabel.

Kiko Rivera es desmarcava del tot. «No us equivoqueu, ja no formo part d'aquesta família, però això no vol dir que ahir fos un dia de merda», assegurava.

Imatge d'Isabel Pantoja asseguda a la banqueta dels jutjats
Isabel s'ha assegut a la banqueta dels acusats. | Europa Press 

Però, malgrat tot, el cantant també es mostrava una mica afectat després de veure les imatges de l'artista completament destrossada. «Soc humà i, encara que no en vulgui saber res, no deixa de ser la meva mare».

«Ja és hora que es posi en mans de gent que la pugui ajudar. Encara que li faci mal, s'ha de separar de qui no li fa bé», opinava sobre la depressió de Pantoja.

«Si t'equivoques, pagues, i això és una cosa que, per sort o per desgràcia, és així».

Carla Vigo surt en defensa d'Isabel

Però, a més a més de la família, sembla que a Isabel li han sortit altres defensors inesperats. Per exemple, Carla Vigo, que no ha volgut perdre l'oportunitat de pronunciar-se.

«Deixant de banda el que hagi fet malament, ningú es mereix que l'humiliïn així», denunciava la noia a les seves xarxes socials.

Carla Vigo
Carla Vigo ha sortit en defensa d'Isabel Pantoja. | Europa Press 

«Mireu-li la cara, per favor, es veu que està malament i, a més, és legal que es fiqui la premsa en un judici?», es preguntava Carla Vigo.

«Una cosa és que estiguin fora, que ja és lleig de per si, però, dins? No crec que puguin», apuntava amb diverses imatges del judici.

Per la seva banda, Ana Obregón també va voler sortir en defensa de Pantoja. «Aquesta humiliació i falta de respecte a un ésser humà no es pot permetre. I encara menys en un jutjat».

«Aquesta mena de circ mediàtic recreant-se en el dolor ha d'acabar, però aquesta gent no té cor», es lamentava.

«La societat no pot jutjar, que jutgin els jutges demanant respecte a la sala per començar», apuntava.