Imatge d'Almudena Cid somrient.

Almudena Cid dona el cop definitiu al seu ex fent el que mai s'havia atrevit

Almudena Cid ha fet una cosa inesperada que no ha deixat ningú indiferent

Almudena Cid ha patit molt per la seva separació de Christian Gálvez. I encara més perquè, poc després de la ruptura, ell va començar a sortir amb Patricia Pardo. Són situacions que l'han portat a sentir un dolor enorme, del qual s'està recuperant a poc a poc, com ara hem pogut veure.

L'exgimnasta ha sorprès el que va ser el seu marit i tothom fent una cosa inesperada i agosarada. No ha dubtat a mostrar-se nua públicament deixant de manifest que està en un procés de purificació i de pau a la seva vida.

Primer pla de Christian Gálvez en un plató de televisió
Almudena Cid deu haver deixat el seu ex atònit amb el seu atreviment, igual que tothom | Mediaset

Almudena Cid i el pas sorprenent que ha fet

L'exdona de Gálvez ha viscut una de les pitjors etapes de la seva vida després de veure que el seu matrimoni arribava al final. I a això hi han contribuït a més les constants declaracions d'amor a la seva nova parella. Tot això Almudena ho ha afrontat com ha pogut i aferrant-se als seus éssers estimats i a la seva feina com a actriu.

Tot i això, progressivament, ha anat avançant i superant la situació. N'és una bona mostra que, fa uns dies, la vam veure feliç i somrient gaudint d'unes vacances a Màlaga.

Christian Gálvez i Almudena Cid en un photocall
Almudena Cid està superant a poc a poc la seva complicada ruptura sentimental | Europa Press

Ara, per si no havia quedat clar a tothom que afronta el futur amb positivitat i que està plena d'energia, ha fet una nova publicació. Això suposarà un xoc per a Christian, que podrà veure que l'està oblidant sense problemes. Ella ha sorprès fent una cosa que mai no s'havia atrevit a fer: posar nua.

En aquesta imatge, compartida a Instagram, està sense roba, encara que s'abraça el cos per evitar que es puguin veure els pits o les parts íntimes. D'aquesta manera, posa sobre unes roques per on circula aigua, que pertanyen a una cascada de San Estevo do Ermo, Lugo.

Aquesta instantània l'ha acompanyat del missatge següent: «De vegades és tant íntim com salvatge». Així, i amb el somriure que té a la fotografia, demostra que està en un moment feliç i molt tranquil. Vaja, que ha quedat enrere el patiment pel seu ex i que ha arribat l'instant d'afrontar nous camins.

Almudena Cid rep diversos missatges de felicitació i de suport

L'exgimnasta olímpica ha aconseguit sorprendre tothom amb aquesta publicació. Per això ha aconseguit reunir més de 5400 'likes' i una enorme quantitat de missatges felicitant-la pel seu moment present i fent-li costat.

Un d'aquests comentaris ha estat de la seva mare, Mina Tostado García. Li ha dit: «L'aigua és la força motriu de tota la natura, purifica't com una deessa». Comentari amb què l'anima a continuar omplint-se de positivitat i d'energia per deixar enrere tot el que és dolent i afrontar el millor futur possible.

Primer pla d'Almudena Cid amb la mirada perduda
Després de patir tant, Almudena Cid afronta el futur amb positivitat i amb l'afecte de moltes persones | Europa Press

En aquesta mateixa línia, n'hi ha d'altres com «Ets aigua, ets llibertat», «La teva pau et portarà molt lluny» i «Gaudeix de les coses bones».

Això sí, altres internautes el que han fet ha estat destacar com de guapa i feliç se la veu a la foto. Exemples són comentaris com aquests: «Poques fotos més belles i més boniques he vist. Naturalesa, sensibilitat i bellesa».

«Quina passada! Maca i més maca». Això sense oblidar altres de similars: «Meravellosa. Força de la Natura i bellesa serena. Què més es pot demanar? Impressionant».

▶️ Almudena Cid cuenta el motivo por el que no tuvo un bebé con Christian Gálvez