Foto d'Almudena Cid.

Almudena Cid, incapaç d'amagar què passa amb el seu nou xicot

Almudena Cid sap què pensa el seu xicot de les imatges publicades

Almudena Cid ha girat full. Ha refet la seva vida amorosa amb un exfutbolista del Reial Madrid. Després de la seva dura separació del presentador Christian Gálvez, que va refer la seva vida amb Patricia Pardo, Almudena torna a somriure.

L'exgimnasta i Gerardo Berodia estan junts des de l'estiu passat, concretament des del juny. D'aquella època, hi ha unes fotografies sortint junts de casa seva. Després es va saber que també van passar uns dies a Galícia. Tot i això, l'ex de Christian Gálvez ha negat que mantingués una relació amb ell.

Gerardo formava part del grup d'amics d'Almudena Cid i Christian Gálvez. Fa uns quants anys, apareixien junts en una fotografia durant un casament al costat d'altres convidats. «És una amistat que vaig conèixer fa molt de temps», afirmava Almudena aquest estiu, desmentint una relació amb Berodia quan li preguntaven si tenia una nova il·lusió.

Muntatge d'Almudena Cid i Gerardo Berodia
Almudena Cid i Gerardo Berodia, nova parella. | CatalunyaDiari
 

Gerardo no tenia intenció de fer pública la relació, sinó de mantenir la seva vida privada al marge dels mitjans de comunicació. Almudena, acostumada a la premsa des de fa molts anys, no li hauria donat tanta importància al fet que hagin transcendit aquestes imatges amb Berodia.

Berodia està divorciat i és pare d'un fill

L'exfutbolista, de 41 anys, separat i amb un fill, està molt molest i tens. En tot moment ha buscat ser tan discret com fos possible. La relació amb la seva exdona no és senzilla i que es publiquin aquesta classe d'imatges, sens dubte, el perjudiquen.

Berodia, que va ser jugador del Reial Madrid i del Club Jorge Wilstermann a Bolívia, es va retirar el 2019 sent jugador de l'Unión Adarve. En l'actualitat, treballa com a agent de jugadors i col·labora en programes esportius com El Chringuito. Abans d'això va treballar de taxista.

La seva història com a futbolista està marcada per un tumor de turmell, diagnosticat quan tenia 15 anys, que el va obligar a allunyar-se del futbol tres anys. «Vaig pensar que no tornaria a jugar», va explicar en una entrevista a La Sexta.

Almudena es va adonar que el seu matrimoni no funcionava

Almudena es va separar de Christian Gálvez després de 15 anys junts. El matrimoni comunicava el final de la seva història d'amor el desembre del 2021. La ruptura no va ser gens amistosa, encara que no hi va haver declaracions ni intercanvi de crítiques o retrets, almenys, públicament.

Va ser quan Almudena es preparava per interpretar l'obra Una historia de amor quan es va adonar que el seu matrimoni no funcionava. «Vaig sentir que estava fent un esforç per al qual no creia que estigués preparada, però m'he adonat que sí que podia. Hi ha una frase al text que de sobte va canviar per a mi: 'S'ha acabat l'amor'», explicava Cid.

Preguntada pel seu ex, Almudena confessava fa uns quants mesos: «M'he retrobat amb mi mateixa, estic trobant racons meus que no havia transitat. Estic tornant a valorar-me, estic recuperant els valors que tinc jo, en la meva essència. De fet, tornar a la meva etapa esportiva m'ha ajudat molt a recordar com era jo», afirmava.

Christian Gálvez i Almudena Cid
Christian Gálvez i Almudena Cid van decidir agafar camins separats. | CatalunyaDiari
 

«Soc una dona normal, natural i espontània, i és així com vull ser. No vull que ningú em coarti», explicava per als mitjans de comunicació. Els mateixos mitjans als quals ella es dirigeix amb naturalitat, però que el seu acompanyant tracta de mantenir allunyats de la seva relació.

Les imatges publicades a l'estiu van ser preses a prop de la casa on viu l'exgimnasta, a Móstoles, on es va mudar després de separar-se.

A les fotos la parella porta bosses de menjar, després que Cid participés a TVE en la retransmissió del campionat Europeu de Gimnàstica Rítmica. L'endemà se'ls va veure sortir plegats i ell duia la mateixa roba que el dia anterior.

Aquestes instantànies, juntament amb les més recents en què Berodia i Almudena Cid apareixen fent-se petons, haurien causat el malestar de l'exfutbolista. Gerardo tem que la seva exdona s'ho prengui malament i això repercuteixi en la seva relació amb el seu fill.