Pla general d'Arantxa de Benito

Arantxa de Benito, preocupada: revelen qui és el pare del seu net

Arantxa de Benito reconeix que el problema és força seriós

Arantxa de Benito va ser una de les cares més conegudes dels anys 90, però fa temps que descansa en un discret segon pla. Com que estava cansada de donar explicacions, va decidir apartar-se del focus i centrar-se en allò que veritablement li importa: els seus fills. Zayra Gutiérrez, la més gran, està embarassada i acaba de rebre una acusació que no la deixa en bon lloc.

Arantxa de Benito ha descobert que Socialité, programa presentat per María Patiño, ha tret a la llum una suposada deslleialtat. Un participant de La Isla de las Tentaciones assegura que ha estat amb Zayra mentre ella sortia amb el pare del seu primer fill. Això sí, ha deixat clar que ell no té res a veure amb l'embaràs, el pare és Miki Mejías.

Fotomuntatge amb les cares d'Arancha de Benito i la seva filla en comú amb Guti, Zayra Gutiérrez
Arantxa de Benito està pendent de tot | Trendings

Arantxa està preocupada perquè coneix bé com funciona el món del cor i sap que no deixaran en pau la seva petita. Zayra necessita estar relaxada i lluny dels problemes, però és força famosa i tots volen treure partit del seu embaràs. La cara coneguda que diu haver-hi estat és Roberto de la Cruz i assegura que té moltes proves.

Arantxa va avisar la seva filla, la va informar dels perills que generava passar a formar part de la crònica social. La jove sempre ha estat atreta per la fama, fins i tot es va rumorejar que participaria en Supervivents o en Gran Hermano VIP. De Benito va reconèixer que la seva petita volia sortir a la televisió, però que ella li havia recomanat que fos més prudent.

L'ex de Guti està tranquil·la perquè sap que Zay, com en diuen els amics, no amaga res i sempre ha estat sincera. Suposadament va compaginar la seva relació amb Miki i el seu presumpte romanç secret amb Roberto, però aquest darrer s'ha desentès. Assegura que el bebè no és seu perquè fa molts mesos que no té contacte amb la 'influencer'.

Arantxa de Benito ja coneix el testimoni

Arantxa no ha fet declaracions sobre aquest tema, però asseguren que ja coneix què s'està coent a Telecinco. Roberto ha concedit una primera entrevista a Socialité i tot fa pensar que només és el principi. Assegura que Zayra li oferia passar la nit en hotels, però que ell preferia estar a «teteries o prenent alguna cosa».

Arantxa de Benito en un primer pla
Arantxa de Benito té a l'esquena una carrera amb èxit| Catalunya Diari

De Benito té clar que el pare del nen, el seu primer net, es diu Miki Mejías, no és cap altre. En aquest sentit està tranquil·la, però vol protegir la seva filla i sap que s'acosta tempesta, de fet el pitjor encara ha d'arribar. Han acusat la noia de ser imprudent i de sotmetre's a una operació durant l'embaràs, però no és veritat.

Roberto, el suposat amic especial de la 'influencer', reconeix que és una mica esbojarrada, però n'ha parlat molt bé. La teoria més factible és que no sabés que estava embarassada quan es va sotmetre a l'operació. Tot i això, la família no s'ha pronunciat perquè considera que és un tema massa privat que no vol transcendir.

Arantxa de Benito està seguint l'embaràs de prop

Arantxa ha deixat clar que no és veritat que es molestés amb Zayra, l'embaràs la va agafar de sorpresa, però res més. Guti també està encantat amb el nen que està en camí, és un nadó molt desitjat que creixerà envoltat d'amor.

De Benito ha tornat a primera línia i això no sempre és bo, ja que ha ressuscitat velles rivalitats. Terelu Campos n'ha parlat i ha revelat que, per un motiu que desconeix, es van deixar de parlar. L'ex del futbolista va donar de banda Campos sense donar-li cap explicació.