Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana, avergonyida: li retreuen que gasti tants diners

Ana Rosa, enlletgada en directe pel seu missatge malbaratador

Ana Rosa Quintana sap que és una referència a la cadena on treballa, Telecinco, perquè fa molts anys que dona el millor de si com a presentadora i lidera els matins sense rival.

Sembla que no hi ha ningú que li porti la contrària a aquesta professional de la petita pantalla que porta donant-nos els bons dies gairebé, durant dues dècades.

La veritat és que Ana Rosa no és intocable com molts puguin pensar. De vegades, s'emporta algun tipus de reprimenda per part d'algun dels col·laboradors amb què treballa cada dia.

La periodista, que acostuma a ser molt crítica amb alguns quan no atenen les seves peticions, s'ha emportat una bona cleca.

Ana Rosa s'emporta una reprimenda que la deixa sense paraules

I és que Ana Rosa Quintana ha tingut una petita topada en directe amb Jorge Morales. Parlem d'un expert en el sector energètic i col·laborador del programa de Telecinco.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana va donar un consell molt interessant al DJ | MEDIASET

Ana Rosa Quintana s'ha queixat en un moment atès que al plató feia massa fred. I quan ha arribat a la secció de política, la companya de Joaquín Prat preguntava els col·laboradors de la taula així ells també sentien aquell fred gelador.

«Sóc l'única que té un fred horrorós?», li preguntava a un col·laborador proper. Les respostes han estat instantànies i la veritat és que en un primer moment li han donat la raó i han assegurat que estaven gelats. A partir d'aquí, aquesta ha demanat el programa que, si us plau, «pugessin una mica la calefacció».

El 'fred horrorós' que ha provocat un cisma al plató

"No la poseu gaire alta perquè estem estalviant energia, però una cosa és estalviar i una altra morir-nos congelats, i jo porto una jaqueta". Així es queixava la presentadora, que estava disconforme amb les condicions ambientals del programa dilluns.

Ana Rosa Quintana parlant amb Jorge Morales a 'El programa de Ana Rosa'
Ana Rosa Quintana parlant amb Jorge Morales a 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

Poc després d'aquest comentari, Jorge Morales va entrar el plató i abans de començar la sessió sobre consells per estalviar en gas i llum, li donava una petita cleca a la seva cap.

«He de fer una reprimenda. Com que pujar la calefacció?», li preguntava a Ana Rosa. Mentrestant, la periodista no es quedava callada i contestava així tan directa.

«Jorge, entre estar callat i tocar la trompeta hi ha un terme mig, en camí de la virtut, i aquí estem callats. Jo no dic que toquem la trompeta però almenys els platerets, que pugin una mica. Que no ens congelem que després ens posem malalts i és pitjor el remei que l'enfermetat».

Jorge Morales li ha retret que vulgui malbaratar tant

Jorge raonava el perquè del retret a la seva cap i li deixava anar que en aquesta època en què estem, gairebé a l'hivern, cal anar abrigats i vestir-se com requereix el temps. Li ha aconsellat que vestir un jersei de coll tornat li anava millor que la jaqueta.

Ana Rosa Quintana
La comunicadora ha estat callada per un col·laborador al plató | TELECINCO

Aquest ha estat el primer consell que li ha donat per estalviar calefacció. A més, cal afegir que és recomanable tenir un termòstat programable.

Poc després d'aquesta cleca gloriosa, que va acabar en rialles, començava la secció de successos i Patricia Pardo entrava al plató lluint un vestit de màniga curta.

«No sé a quina temperatura estarem, però veig els meus companys càmeres amb gorres, bufandes i abric... però mira Patricia que valenta», li va deixar anar Ana Rosa. Mentrestant, la gallega li responia així. «És que per lluir cal patir, o no?», ha dit ni curta ni mandrosa.