Muntatge fotogràfic de Christian Gálvez i Almudena Cid.

Almudena Cid, incapaç d'oblidar el que ha dit Christian Gálvez en el retrobament

Almudena Cid, impactada davant la situació que s'ha viscut en directe

Almudena Cid ja es troba de vacances i relax al qual es tracta del seu primer estiu com a soltera. Per fi, ha passat pàgina del traumàtic inici d'any. I és que, segons sembla, l'exgimnasta ha recuperat l'estabilitat emocional després d'uns mesos d'autèntic desassossec a causa de la seva separació amb Christian Gálvez.

La parella posava fi a una aparentment idíl·lica relació després de molts anys junts. Almudena, d'una banda, s'ensorrava després de la ruptura i la vivia amb llàgrimes, tristesa i molt de dolor. D'altra banda, Christian ho feia presentant a la seva nova xicota, Patricia Pardo, i dedicant-li bonics missatges per terra, mar i aire.

Així doncs, passats aquests primers mesos després de la separació, Almudena ha recuperat la serenitat perduda. De moment segueix soltera, ja que no té pressa per trobar l'amor i n'ha prioritzat el benestar emocional. A més a més manté a les seves xarxes socials les seves fotos al costat de Christian, cosa que demostra que està plenament reconciliada amb el passat i que té la consciència molt tranquil·la.

Per part seva, el presentador, més pràctic i directe, ha seguit amb la seva vida amb Patricia amb total normalitat. No obstant això, la parella ha intentat passar força desapercebuda i no generar enrenou. Més per ella que per ell, perquè cada vegada que se li ha preguntat pel seu xicot, la presentadora s'ha mostrat visiblement nerviosa i ha contestat amb evasives.

Aquesta setmana, però, s'ha produït allò de 'no vols brou, ja que pren, cullerot'. Sí, perquè Almudena Cid ha al·lucinat amb la trobada inesperada que s'ha produït en un plató de televisió.

Almudena Cid al·lucina amb el retrobament que menys esperava

Christian Gálvez estrenava programa aquesta setmana, i per això estava de promoció. I quin millor lloc per parlar d'Esta noche gano yo que El Programa de Ana Rosa?

Doncs, sense pensar-s'ho dues vegades, allà es va asseure, al costat de Patricia Pardo, en la seva primera aparició televisiva junts. Joaquín Prat era l'encarregat de formular les preguntes, ja que la seva companya estava tan incòmoda i nerviosa que gairebé no va poder articular paraula.

«És que de veritat...», deia una tímida Patricia, mentre Christian afegia llenya a l'assumpte. «No t'ho creuràs, Joaquín, saps d'on vinc? De regar les plantes, les seves i les meves, les nostres», deia sense embuts.

Davant d'això, Patricia Pardo no sabia on ficar-se, somrient incòmoda. Alhora, Carolina Cerezuela comentava amb humor, la tensió que es respirava al plató.

«Normalment, som bons amfitrions, som gent educada, professional... però avui no és el dia», li deixava anar Patricia. Prat posava el fre «no enfonsem més, perquè crec que al final, una imatge val més que mil paraules».

Christian i Carolina anaven explicant el funcionament del programa, mentre que Patricia, seriosa es mantenia en un segon pla. «No vols preguntar res?», li preguntava Prat a Patricia. «És que m'ho sé tot», li deia ella.

El gest de complicitat que l'acosta a Almudena Cid

Almudena Cid i Patricia comparteixen un secret relatiu a Christian Gálvez i que aquesta setmana s'ha revelat: el seu color preferit és el blau.

En aquest cas, Patricia lluïa un vestit blau al programa, assegurant que era el color de l'equip guanyador que presenta el seu xicot. De la mateixa manera, Christian apuntava també que era el seu color preferit.

Per part seva, Alessandro Lequio, àcid com sempre, els va etzibar amb aparent innocència: «és la primera vegada que us asseieu junts en un plató?». Pregunta a la qual Patricia contestava: «home, cari, doncs és clar, no es nota?».

Fotomuntatge de Patricia Pardo i Almudena Cid
Almudena Cid coneix algun dels secrets que ara pertanyen a Patricia | Catalunya Diari

Almudena coneix a la perfecció Christian i sap que li encanta ser el centre d'atenció. Així doncs, aquesta escena no l'ha sorprès gens, ja que ella també ho evitava sempre que podia.

Finalment, l'exgimnasta ja pot veure continguts d'aquesta mena sense plorar de la ràbia i l'emoció. El temps tot ho cura i a Almudena Cid, el pas dels mesos l'ha vingut a la perfecció.