Primer pla de Manuel Díaz, El Cordobés, somrient

Manuel Díaz confirma el que expliquen sobre la salut de la seva filla

El torero ha vist que la seva filla ha ensenyat la marca de la seva operació

És evident que Manuel Díaz està vivint una de les seves millors èpoques tant en l'àmbit personal com professional. El torero celebrava amb magnificència al costat de la seva família els 18 del seu fill Manu. Sens dubte, va ser un dia molt especial en què no va faltar ni tan sols la seva filla gran, Alba Díaz.

Justament amb la filla que té en comú amb Vicky Martín Berrocal manté una relació excel·lent. Tant és així que constantment es dediquen mostres d'afecte públicament als seus respectius perfils d'Instagram.

De fet, la jove és un personatge públic i, per això, sol penjar fotos del seu entorn familiar a excepció dels seus dos germans, Manu i Triana, que són anònims. A més, en els darrers temps, s'ha convertit en tota una influencer, de manera que ha d'estar constantment pendent de les xarxes socials.

Fotos viatjant a diferents països i imatges lluint els seus millors outfits són el tipus de contingut que publica en aquesta xarxa social. Probablement, es pot considerar que és una de les influencers més destacades del nostre país, per això mateix, algunes marques no dubten a contactar-hi per fer una col·laboració.

Per aquesta raó, la filla de Manuel Díaz El Cordobés ha compartit amb tots els seus seguidors d'Instagram una dada íntima de l'operació que va tenir recentment.

Manuel Díaz aplaudeix el gest de la seva filla Alba Díaz

El darrer mes de maig, Alba Díaz va decidir sotmetre's a una cirurgia de reducció de pit. La seva determinació va ser pel bé de la seva salut, ja que, com ella mateixa va confessar llavors, li estava causant problemes com ara forts dolors d'esquena, fins i tot dificultat per dormir.

A més, com a aficionada a l'esport, tampoc no podia fer amb comoditat els seus exercicis. Per això, aquesta sèrie de motius la van incitar a fer el pas definitiu. De manera que, tant Manuel Díaz com Vicky Martín Berrocal, la van acompanyar a la seva intervenció quirúrgica.

Així mateix, la filla gran del torero va passar d'una talla natural de 120 de pit a ni més ni menys que una 85-90. Ara, després de mesos sense dir res sobre la cirurgia, la influencer s'ha tret de sobre el complex que tenia i ha mostrat als quatre vents la cicatriu.

Manuel Díaz i els seguidors de la filla de Vicky Martín Berrocal han estat testimonis de com la noia no ha sentit por a ensenyar la cicatriu que li ha quedat. Amb un vestit pronunciat d'escot i de fons una de les platges de Marbella, la influencer ha publicat una imatge a Instagram on es veu perfectament la marca.

«Se'm veu una mica la cicatriu del pit, podria no haver-la pujat, però els estic agafant afecte, així hauríem de tractar totes les marques/ferides del nostre cos», deia sobre això.

Immediatament, la filla de Manuel Díaz va rebre nombrosos comentaris que lloaven la seva valentia. Lla jove ha donat tota una lliçó d'amor propi i, alhora, demostrar als seus fans que ningú no ha d'amagar les seves marques.

Les increïbles vacances de Manuel Díaz

Per descomptat, Manuel Díaz El Cordobés no pot estar més orgullós de la seva filla gran. Justament ell també és a Marbella amb la seva dona i la seva altra filla Triana. Per aquesta raó, no ha dubtat a estar al costat d'Alba, aprofitant que també es trobava a la ciutat malaguenya.

Com es podia esperar, la noia no ha dubtat a compartir amb tots els seus seguidors el moment familiar. «La meva sort (falta Manu)», escrivia la influencer.

No hi ha dubte que la família s'ho està passant d'allò més bé en aquestes vacances d'estiu. A més, han escollit el lloc idoni per combatre aquesta onada de calor. Marbella compta amb unes platges espectaculars que, evidentment, són perfectes per refrescar-se de les altes temperatures.