Primer pla de Makoke.

Makoke renuncia a l'última cosa que tenia després d'assumir el deute amb Hisenda

Makoke, enfonsada un mes després de fer-se públic els seus problemes amb Hisenda

Actualment, Makoke no travessa la seva millor època, i si no que li ho diguin a la ja excol·laboradora de Viva la vida. I és que fa tot just unes setmanes, el 30 de juny, Hisenda va fer pública la seva habitual llista anual amb el nom dels famosos deutors. És a dir, són aquells que han comès frau en les seves obligacions amb l'Agència Tributària.

És cert que alguns noms solen ser recurrents en aquesta llista tan seguida pels curiosos al nostre país. Però, aquest any, algun de nou s'ha afegit a una llista en què ningú voldria estar per la vergonya que això suposa per a la seva imatge.

Parlem del cas de Makoke, que s'ha colat per primer cop en aquest rànquing dubtós perquè acumula més d'un milió d'euros de deute amb l'Agència Tributària.

Makoke no aixeca el cap després dels seus problemes amb Hisenda

Per si no n'hi hagués prou, també la seva exparella, Kiko Matamoros, no abandona aquesta llista, ja que encara deu 700.000 euros a Hisenda.

La veritat és que Makoke no va pensar mai que podria entrar en aquest club dels deutors amb l'Agència Tributària. Tot i això, la realitat és molt diferent del que ella pensava. I és que haurà d'afrontar com més aviat millor aquest deute que fa que no pugui dormir bé a les nits.

Foto de Makoke amb ulleres de sol.
Makoke sap que té un important deute i l'ha de saldar com més aviat millor | EP

Alhora, hi ha una cosa més per afegir a la desgràcia d'entrar en aquesta llista i ser assenyalada per Hisenda davant les crítiques de l'opinió pública. I això és que, a l'àmbit professional, no li va gaire millor que a les finances.

Així és, perquè la col·laboradora veia com diumenge passat el programa en què fa de tertuliana durant diversos anys posava punt final a les seves emissions.

Makoke es queda sense feina en el pitjor moment possible

Makoke era una de les fixes al programa que presentava fins fa unes hores Emma García. I ara se li acumulen els problemes a l'ex de Kiko Matamoros.

Després de tancar aquesta etapa al programa de Cuarzo, Makoke haurà de buscar nous horitzons laborals. Sí, perquè ha de pensar de quina manera saldarà aquest deute amb Hisenda si aquesta mateixa setmana s'ha quedat sense feina.

Tot i que la mare d'Anita Matamoros també obté ingressos del seu treball amb alguns anunciants a les seves xarxes socials, no són suficients. Per mantenir el seu alt nivell de vida és molt complicat estar sense treballar a la televisió. I sabent que en un programa com a Viva la vida els 'cachés' eren força importants.

Makoke a Viva la vida
Makoke ha estat treballant molts anys a Telecinco i ara s'ha quedat sense feina | FÓRMULATV

La festa de Viva la vida per ofegar les penes de Makoke

Sens dubte, aquesta ha estat una setmana realment dura per a l'excol·laboradora. Mentrestant, el seu exmarit travessa un dels seus millors moments de la vida amb la seva parella actual, Marta López Álamo.

Foto d'Ana María Aldón amb els col·laboradors i el director de 'Viva la vida'.
Makoke, amb diversos col·laboradors i el director de Viva la vida| Mediaset

Així que, per ofegar les penes, Makoke va decidir anar a la festa que va oferir la direcció de Viva la vida a tots els membres del programa. Bàsicament, era un comiat per a tots els que han estat en els darrers cinc anys al peu del canó.

Luis Rollán, Ana María Aldón, Suso, Raquel Bollo, José Antonio Avilés, el director Raúl Prieto o la mateixa Makoke van anar a un local madrileny per posar el colofó final a aquesta etapa televisiva.

I és que ha estat un espai que li ha donat l'oportunitat d'asseure's cada setmana per parlar tant de la seva vida com de la resta de temes candents del cor.