Primer pla de Rocío Carrasco

Rociíto fa saltar les alarmes just quan els seus germans poden perdre-ho tot

Rocío Carrasco comprova com els seus germans es podrien quedar sense res

Rocío Carrasco estava entossudida a deixar en mal lloc Ortega Cano. Però ara sembla que ha trobat una aliada en la lluita contra el torero. Es tractaria d' Ana María Aldón, que contempla la possibilitat de separar-se'n i deixar sense herència els seus fills.

En pensar l'opció de la ruptura ha sortit a la llum alguns detalls de la situació econòmica del vidu de la Jurado. Assenyalen que Gloria Camila és «l'hereva universal dels seus béns», cosa que hauria decebut molt la dissenyadora de moda.

Rocío és conscient de l'enorme potencial financer del torero. Té una àmplia llista de negocis que li han reportat beneficis, però també importants pèrdues. La revista Semana s'encarrega de revelar totes les societats.

Una de les més destacades és Espectacles Orteunion, centrada en l'organització d'esdeveniments taurins i en la representació de toreros. Als comptes figuren deutes superiors als 900 000 euros. Però també ha apostat amb força a altres sectors.

A través de Chipigena SL controla diferents explotacions agropecuàries a Sevilla. Per la seva banda, a Estructuras Rocasur s'encarreguen de la construcció d'edificis.

Ortega també té al seu nom Barsema, una societat dedicada a les activitats recreatives. Però no sembla que els negocis li hagin sortit tan bé com ell esperava. Els balanços no enganyen i demostren que hi ha importants pèrdues.

Rocío Carrasco sense maquillatge
Rocío Carrasco està molt atenta a la situació personal d'Ortega Cano | Mediaset

També va invertir una part dels seus estalvis a diverses cases. Una es troba als afores de la capital. Es tractaria d'un xalet de pedra que es localitzaria a l'exclusiva urbanització Fuente del Fresno.

Per a sorpresa de Rocío Carrasco, aquest immoble ja estaria a nom de la seva germana. S'hi guarden molts dels records del torero, com obres d'art, capots o objectes del passat que va compartir amb Rocío Jurado.

Cal sumar-hi, a més, una altra propietat a Costa Ballena. Es tracta d'un habitatge que ha servit de refugi per al mestre moltes vegades i que es troba entre Rota i Chipiona. És molt a prop del lloc que va veure néixer la Jurado, per la qual sentia veritable admiració.

En algun moment, la situació financera el va portar a prendre decisions dràstiques. Sense cap dubte, la més complicada va ser quan es va haver de desprendre de la finca Yerbabuena per una quantitat de 5,4 milions. Hi estava molt unit.

Allí s'havia casat amb l'artista i conservava un llaç familiar fort. Però també sabia que era una oportunitat molt bona per sanejar els comptes. Davant d'això, no li va quedar més remei que vendre-la el 2013.

Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta
El torero va ser anomenat garrepa | TELECINCO

 

Rocío Carrasco critica la seva poca generositat

Rocío Carrasco va aprofitar l'última entrega de la seva docusèrie per criticar el torero. Confirma que és certa la mala fama que el persegueix. El considera un «garrepa».

Ha explicat que «ell mai no tenia diners, ni pagava». Era de sobres conegut per la família de Jurado que no era precisament generós ni tampoc portava diners a sobre per no assumir cap pagament. L'hereva universal de Rocío Jurado arriba a la conclusió que «no es va portar bé amb la meva mare» quan va ser a Houston.

«Sempre ha estat un garrepa, és una descripció simplement», assenyalava la dona de Fidel.

Rocío Carrasco revela que el tractament que va seguir la seva mare als Estats Units «ho va pagar ella tot, Ortega Cano no va pagar res». Confirma que l'artista «tenia clar que Ortega no pagaria. No calia que ella donés ordre de res perquè ell no abonaria res», apunta.