Fotomuntatge d'Eva Longoria pixelada i la ciutat de Barcelona.

L'actriu de Hollywood que vindrà a viure molt aviat a Catalunya

Eva Longoria viurà a Figueres mentre grava una sèrie

Eva Longoria, una de les actrius més conegudes de Hollywood, ha anunciat que vindrà a viure a Catalunya molt aviat. En concret, s'instal·larà a Figueres (Alt Empordà) durant cinc mesos per rodar una sèrie per la plataforma Apple TV.

L'actriu de Mujeres desesperadas es traslladarà fins a la ciutat de Dalí amb el seu marit, José Bastón, i el seu fill Santiago, de 4 anys. Així ho ha revelat durant la seva visita a Marbella amb motiu de la gala benèfica de la fundació Global Gift, amb què col·labora des de fa 10 anys.

Foto d'Eva Longoria.
Eva Longoria viurà a Catalunya durant cinc mesos. | EFE

Figueres acull Eva Longoria

La capital de l'Alt Empordà rebrà molt aviat la visita d'Eva Longoria, qui viurà a la ciutat durant almenys cinc mesos. L'empresària ha revelat que es troba «molt feliç» i il·lusionada davant d'aquesta nova aventura en territori català.

«És la primera vegada que estaré tant de temps al nord, perquè sempre vaig a Marbella, al sud, o a Còrdova o a Sevilla. Però és la primera vegada que estaré tant de temps a... Catalonia? Catalunya... No sé ni quin és l'estat!», ha comentat l'actriu estatunidenca quan li han preguntat per aquesta qüestió.

Ara per ara, no es coneix cap detall sobre el projecte que Longoria té a Figueres. Només se sap que es tracta d'una sèrie d'Apple TV, però s'espera que ben aviat vegin la llum noves informacions.

Girona
L'actriu s'instal·larà molt a prop de la ciutat de Girona. | Ajuntament de Girona

Una habitual del sud d'Espanya

No és la primera vegada que Eva Longoria trepitja el país. De fet, ja fa anys que hi viatja des que ho fes l'any 2010 per primer cop, acompanyada de l'actor malagueny Antonio Banderas. Des de llavors, cada estiu torna per gaudir de les vacances i de les platges espanyoles.

De fet, durant aquests dies, se l'ha pogut veure acompanyada de la seva família pels carrers de Marbella. Amb ells ha passejat, ha fet algunes compres, ha anat a la platja i, fins i tot, se l'ha pogut veure menjant pernil, una cosa que, segons assegura Longoria, no es perd per res del món quan ve a passar les seves vacances a Espanya.