Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Chenoa parlant

Chenoa es replanteja la notícia de l'embaràs i enfonsa el seu marit: «Quota oberta»

Chenoa parla per primera vegada sobre la possibilitat de ser mare

Chenoa s'ha volgut pronunciar sobre un tema controvertit que l'ha perseguit des de fa temps. L'artista, després de contraure matrimoni, ha aclarit quins són els seus plans de futur una vegada que ha formalitzat la relació amb Miguel Sánchez Encinas. Per primer cop parla obertament sobre la maternitat.

La cantant ha tornat a la rutina després de gaudir d'una meravellosa lluna de mel que la va portar a destins com Atenes i Malta. Ha anat reprenent la seva agenda, com s'ha pogut comprovar últimament amb la seva aparició en alguns esdeveniments o concerts.

Després de dos anys d'espera, Chenoa ja pot lluir amb molt d'orgull el seu anell de casada. A preguntes d'Europa Press es mostrava radiant a l'últim photocall en què va posar. S'havia tret un gran pes de sobre.

«Ja està fet i, a banda, estic contenta perquè tot flueix, tot segueix endavant», assegurava. El matrimoni no li ha canviat gaire la vida, encara que era una cosa amb què somiava des de fa temps. Confessava que «ha estat un mes meravellós», que ho va aprofitar per «descansar una mica».

Amb molta sinceritat explicava que «jo em sentia casada abans, però ara estic casada de debò. Molt bé, ho porto molt natural, molt bé, la veritat», confirmava. Es mostra encantada al costat del seu marit.

L'artista no va dubtar a pronunciar-se públicament sobre la maternitat. Els periodistes volien saber si estava disposada a ser mare. Amb molta rotunditat va contestar que «jo estic molt bé així».

Primer pla de Chenoa.
Chenoa descarta tenir fills | GTRES

Va continuar dient que «crec que ja estem amb la quota coberta, que és ser feliços i ja». No necessita res més per assolir el benestar i tenir una vida el més completa possible. D'aquesta manera tan directa tancava totes les especulacions sobre un possible embaràs o un interès per ampliar la família.

Chenoa va gaudir al màxim de les darreres setmanes. «Ha estat un mes molt bo, perquè hem celebrat l'aniversari de Miguel, el meu aniversari, el casament, la lluna de mel. Què més vols?», es preguntava entre rialles.

Ja fa uns anys, l'artista havia confessat que tenia problemes per tenir nens a causa de l'endometriosi que pateix. Tot i això, es tracta d'una cosa que ha aconseguit superar amb l'ajuda del seu marit. Està molt unit a ella i vol passar la resta de la seva vida al costat de la cantant.

La que va ser concursant d'Operación Triunfo ja no recorda totes les polèmiques sorgides en les jornades prèvies al casament. Molts companys del programa se sentien discriminats per no rebre la invitació. La cerimònia va tenir lloc a la seva terra entre fortes mesures de seguretat perquè no els espatllessin l'exclusiva venuda a una revista.

Chenoa confia a reunir tots els seus companys

Chenoa va ser preguntada per la possible reunió amb els companys del concurs. A la seva festa només va convidar Natalia, Gisela, Geno i Alejandro Parreño. Eren molts els que es van quedar fora, il·lusionats amb la possibilitat d'acompanyar-la aquest dia tan especial.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Miguel Sánchez i Chenoa estan encantats | GTRES

Tot i això, hi va haver límit d'aforament i es va reduir la llista d'assistents a poc més de 120 persones. Hi havia molta gent gran entre els convidats i no volien convertir-lo tampoc en una cerimònia multitudinària. I més en aquests temps on la Covid-19 continua estant molt present.

Va voler deixar clar que el seu amic Àlex Casademunt, mort en un accident de trànsit, hauria tingut un lloc al casament. Confia a «fer la festa del grup», encara que a l'estiu és molt complicat perquè la gent es troba molt dispersa.

Chenoa espera que aconseguim «fer una petita reunió. Jo crec que a la tornada a l'escola, al setembre, segur que fem alguna cosa», va assenyalar esperançada.