Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Olga Moreno.

La filla d'Olga Moreno reapareix per ajudar a un familiar que ho necessita

La petita de la família és ara la salvació de la família

Queda poc temps per veure Olga Moreno lliurar el premi al nou guanyador de Supervivientes. Tot i això, avui no és ella la protagonista per trepitjar un plató, sinó que ho és la seva filla Lola que, contra tot pronòstic, ha reaparegut i ha fet una cosa que ningú s'imaginava.

Lola, la salvació de la família

Olga Moreno no ho està passant gens bé i això que va pensar que, després de Supervivientes, la vida li somriuria. L'empresària s'havia mantingut al marge de la professió del seu marit fins que, un dia, va asseure's a un plató de televisió.

Va fer-ho per defensar Antonio David de tots els atacs que rebia de Rocío Carrasco. No obstant això, Olga, que semblava ser un personatge de segon pla, va passar immediatament al primer. Va acceptar l'oferta de Telecinco i va participar a Supervivientes.

Allà va parlar poc de la seva família i del seu marit. Tot i això, segons ella, l'amor per tots ells seguia intacte. Amb el pas del temps i amb més de 100.000 euros a la butxaca per la seva victòria, la vida d'Olga va fer un gir radical.

A través d'una coneguda revista del cor, es va confirmar que la relació d'Olga Moreno i l'exguàrdia civil arribava a la seva fi. Així, com si res, més de 20 anys de matrimoni quedaven a l'oblit.

Imatge d'Olga Moreno.
Olga Moreno ha estat protagonista per la ruptura amb Antonio David Flores | GTRES

Des d'aleshores, la família no s'ha tornat a recuperar: ni Rocío Flores, ni David ni Lola estan centrats. Els nens continuen estimant amb bogeria l'Olga i viceversa, però les circumstàncies impedeixen que passin tant de temps junts.

Avui, Olga és notícia gràcies a la seva filla Lola, la petita de la família. A causa de la seva edat, no ha sortit a cap plató de televisió ni la seva imatge a cap revista del cor. Tanmateix, s'ha fet una excepció amb la jove i avui es pot confirmar que la petita Lola és la salvació de la família.

La fotografia que provoca enrenou

Olga està acostumada a penjar fotografies a les xarxes socials, concretament des que es va fer un compte d'Instagram, aprofita i penja els seus millors moments al perfil. Tot i això, aquesta vegada no ha estat ella qui ha penjat una imatge de la seva filla Lola.

Ha estat Rocío Flores qui ha reaparegut per cridar als quatre vents que, per a ella, la seva germana Lola ho és tot. De fet, ha assegurat que les seves abraçades l'omplen de vida.

Amb una imatge de totes dues abraçant-se, Rocío escrivia el següent: «Abraçades que et curen l'ànima». Un missatge amb què la jove deixa clar que, malgrat els problemes familiars, la seva unió segueix intacta.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil i un storie de Rocío Flores amb la seva germana
'Storie' que ha penjat Ro Flores abraçant la seva germana | Instagram

La jove Rocío va fotografiar aquest moment després d'estar setmanes sense veure la seva germana petita. Segons sembla, la petita Lola amb el seu germà, David Flores, van passar uns dies de vacances amb Olga. Tot i que Rocío no els va poder gaudir amb ells, és més que evident que la relació de germans segueix intacta.

El problema de les fotografies

Fa uns dies, Antonio David penjava una imatge amb David Flores i Lola que generava força enrenou. I és que, segons sembla, l'andalús no va demanar permís a les mares per penjar aquesta fotografia a les xarxes.

Estem segurs que Rocío Carrasco no estava d'acord que el seu exmarit pengés fotografies de David Flores a les xarxes socials. La seva mala relació és evident, però, Olga Moreno tampoc estava d'acord en això, ja que desconeixia el contingut d'aquesta imatge.

A la foto, en David i la petita Lola apareixen agafats de la mà d'Antonio David, tots tres miren al capdavant i posen d'esquena. Sota la fotografia Antonio David deixava clar amb un text, que se n'anava de vacances amb els nens.

«Macos i bonics, llestos per a les nostres vacances», ha escrit. Amb això, Antonio David ha confirmat que, malgrat la ruptura amb Olga Moreno, sí que gaudirà de Lola i David aquest estiu.