Primer pla de Carmen Borrego somrient

Carmen Borrego aconsegueix el testament i confirma el que sospitava des de feia temps

Carmen Borrego ha revelat allò que Ortega Cano volia amagar fins al final

Carmen Borrego va ser una de les protagonistes més destacades del programa d'aquest dilluns passat a Sálvame. Sí, perquè tenia una bomba de dimensions extraordinàries sobre el fulletó del moment.

Parlem d'una informació sobre el matrimoni Ortega-Aldón. I és que, enmig d'una crisi ferotge que sembla no tenir marxa enrere entre la dissenyadora i el vidu de Rocío Jurado, Sálvame tenia preparades dues exclusives.

Unes informacions que farien tremolar els fonaments de la casa on resideix Ortega i la seva dona a Fuente del Fresno. I tot perquè no s'aturen els rumors al voltant d'una separació imminent entre el torero i Ana María.

Carmen Borrego ho explica tot sobre el testament d'Ortega

Però un altre assumpte relacionat amb el matrimoni i que pot estar enfonsant per moments l'andalusa són les intencions que tindria José Ortega Cano amb relació a la seva herència.

Imatge de Carmen Borrego en un photocall.
Carmen Borrego ha deixat anar una bomba que ha fet tremolar els fonaments de la casa d'un famós | GTRES

Exactament, parlem dels béns que posseeix el torero i la seva decisió deixaria de banda tant la dissenyadora com el seu fill José Fernando. I és que són moltes les preguntes sobre quins serien els motius reals de la preocupació que té actualment Ana María Aldón.

Uns dubtes que sorgeixen una vegada que ella és conscient que el seu matrimoni està trencat i haurà de començar a llaurar-se un nou camí lluny del seu marit.

Ana María Aldón farà les maletes després de saber la traïció

Encara que tots dos neguen que se separaran, els rumors estan a l'ordre del dia i es posa de manifest que la situació és límit. De moment, Aldón confessa que encara està amb el seu marit, tal com afirmava fa uns dies a Viva la vida. Però, admet que ja està buscant casa pel que pogués passar les properes setmanes.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón ha sabut que el seu marit no deixarà en herència casa seva a Madrid | Mediaset

La veritat és que la germana de Terelu Campos ha estat l'encarregada de veure la llum en el tema de l'herència. Pujava al mític 'pulpillo' de Sálvame i llançava la primera de les bombes relacionades amb aquest tema.

«(Ana María) S'assabenta que s'estan fent moviments per part d'Ortega Cano, que més que perjudicar-la, que també, perjudiquen la persona que tenen en comú. La decisió d'Ortega Cano és posar la casa conjugal a nom de Gloria Camila», començava.

Carmen Borrego alerta la dissenyadora després de revelar allò del seu fill petit

Una cridanera informació que faria que entenguéssim la reacció de la dissenyadora en aquestes darreres setmanes. Per això, Aldón hauria resolt d'una vegada per totes la relació amb el vidu de Rocío Jurado.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ana María Aldón podria deixar la llar que comparteix des de fa anys amb José Ortega Cano | CatalunyaDiari

Alhora, Borrego va posar sobre la taula el motiu pel qual ella parla de la casa conjugal com a «la casa del meu marit». Una decisió sobre la seva herència que, segons la col·laboradora de Telecinco, ja en tindria coneixement tant Gloria Camila com José Fernando.

Però, per si no n'hi hagués prou, Borrego es va atrevir a deixar anar una segona bomba informativa. «Ana María té una gran preocupació pel dia en què es materialitzi la separació en quines condicions quedarà la persona que tenen en comú. Lluitarà i aguantarà per ell fins a saber en quines condicions el deixa. Tem i està espantada per moviments que puguin afectar-lo com a mare», sentenciava Borrego.

Dues bombes de pes que va destapar la filla de María Teresa Campos després que la de Sanlúcar afirmés a Viva la vida que «tot va millor» entre el matrimoni. Si bé va deixar clar que el seu estat anímic ha millorat els últims dies, no va donar gaires més detalls de la seva vida actual amb el torero.