Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María José Campanario

María José Campanario, bloquejada en descobrir que Andreíta està patint a casa

La dona de Jesulín ha rebut missatges positius de qui menys s'esperava

María José Campanario ha estat una de les persones més afectades per la situació que 'la princesa del poble' ha viscut durant aquests últims mesos. La dentista i dona de Jesulín de Ubrique vivia un moment molt dolç amb l'arribada del seu tercer fill. Tot i això, la felicitat s'ha vist entelada per la seva eterna rival.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín de Ubrique i María José Campanario estrenen una nova etapa vital. | Europa Press
 

María José Campanario i el drama de Belén

La situació de María José Campanario amb l'historial del seu marit no ha estat gens fàcil. L'eterna lluita de Belén Esteban perquè el pare de la seva filla s'impliqués amb ella ha esquitxat la seva dona. Ara, sembla que les coses estan millor, tot i que sempre hi ha drames pel mig.

La brutal caiguda que va patir la col·laboradora de Sálvame la va fer tocar fons. Com ella mateixa ha reconegut, la seva ment li ha jugat una mala passada que l'ha empès a un estat de tristesa constant. I és que, a més de la terrible fractura que va patir, va haver de fer front a una altra terrible notícia.

La mare d'Andreita va tenir un ensurt amb el seu estat de salut. A més de les seves operacions a la cama per col·locar-li dues plaques i 20 caragols, li van haver d'extreure un pòlip de la vagina. Afortunadament, era benigne.

Tot i això, ha passat uns dies de gran tensió que ha afectat les seves persones més properes. És a dir, el seu marit Miguel i la fillastra de María José Campanario. Sens dubte, un mal tràngol per a ells que han hagut d'enfrontar-se diàriament a l'estat físic i mental de la col·laboradora.

Belén ha confessat que ha estat egoista i que no ha volgut preocupar la resta de la família i amics en aquests moments tan durs. «He de demanar perdó a la meva mare (...), he estat molt egoista perquè no volia que em vingués a veure», afirmava en la seva intervenció.

Un missatge per a María José Campanario

En la seva reaparició després d'uns mesos d'absència al Deluxe, la de Paracuellos ho ha explicat tot. Com ha fet altres vegades, ha estat molt directa i ha enviat un missatge que ha sorprès tothom. Sobretot perquè tenia relació amb María José Campanario.

'La Esteban' va afirmar que algunes persones del clan Janeiro-Campanario s'han preocupat pel seu estat de salut, encara que no ha volgut fer públic cap nom. També va aprofitar per donar la seva enhorabona a María José i a Jesús pel naixement del bebè.

Imatge de la família de Jesulín de Ubrique.
Algunes persones del clan Janeiro s'han preocupat de la salut de Belén Esteban. | GTRES
 

Així mateix, va llançar una bomba informativa que afectava la seva filla. «Si coneix la personeta que ha vingut?, he de dir que sí». Amb aquestes paraules confirmava que hi ha hagut una trobada entre els germans Hugo i Andrea Janeiro.

«Tot i que jo he parlat malament de Jesús en molts sentits, he de dir que jo estic molt contenta de com està ara la situació». Així es referia a la relació entre pare i filla, que durant molts anys s'ha vist ressentida.

Fotomuntatge de Belén Esteban i María José Campanario
Belén Esteban envia un missatge a María José Campanario. | CatalunyaDiari
 

«I desitjo de tot cor, de debò, que María José estigui bé, que estigui molt feliç amb el seu bebè». Emocionada, 'la princesa del poble' posava fi a tots els conflictes del passat amb María José Campanario. És probable que la seva experiència vital, i amb la manera com han evolucionat les coses, hagin canviat la seva perspectiva.