Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández sorprèn les seves filles amb el que sempre va prometre no fer

Kiko Hernández pren una decisió que el marcarà per sempre

Kiko Hernández ha deixat tota la seva família completament descol·locada després de trencar la seva promesa. El col·laborador de Sálvame sempre ha procurat mantenir-se ferm en les seves conviccions i poques vegades canvia la seva manera de pensar. Tot i això, els seus seguidors d'Instagram eren testimonis d'un fet sense precedents.

Una revelació que mostrava Kiko a les seves stories on comunicava el gran pas que ha fet relacionat amb el seu físic. Així doncs, ha decidit profanar el temple que per a ell representa el seu cos amb un tatuatge. La notícia ha estat ben rebuda pels seus seguidors, tot i que ha estat evident la sorpresa que aquesta decisió ha provocat.

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko Hernández decideix fer un pas que marcarà la seva vida per sempre. | GTRES
 

Kiko Hernández deixa les seves filles en xoc amb la seva última decisió

Kiko Hernández es troba gaudint de les seves vacances a Portugal, on està aprofitant per recarregar les piles. Després d'uns mesos complicats després de la dura situació que va travessar amb l'obra Distinto, el col·laborador ha volgut allunyar-se de tot.

Ha fet partícips els seus seguidors de com s'ho està passant de bé al país veí i de com està gaudint dels paisatges. Unes instantànies que acosten Hernández als seus fans i que demostren que està atent a les xarxes malgrat estar de vacances.

Tot i això, el que ha cridat més l'atenció i ha generat un gran enrenou de comentaris ha estat l'última publicació de Kiko. L'exconcursant de Gran Hermano pujava una story on anunciava un fet sense precedents a la seva vida. Una gosa que no gosava fer i que, de moment, assegura no es tornarà a repetir.

I és que el tertulià s'ha sumat a la moda dels tatuatges, trencant així la seva paraula sobre una de les coses que va assegurar que no faria mai. Sempre ha procurat mantenir el seu cos impol·lut, però alguna cosa li ha fet canviar d'opinió.

Fotomuntatge d'una story de Kiko Hernández.
Kiko Hernández es fa el seu primer tatuatge. | Instagram @kikohernandeztv
 

«El meu primer i únic tatuatge», escrivia Kiko, mostrant el revés del seu canell embolicat en paper film i tapat amb una gasa. No ha volgut revelar què ha decidit immortalitzar a la seva pell, però segur que ha de ser una cosa molt important per a ell. Tractant-se d'un pas tan gran per a Hernández, està clar que haurà estat una decisió molt meditada.

Kiko Hernández acaba amb les seves pors durant les vacances

Kiko Hernández està molt orgullós amb el seu nou tatuatge. Als seus 45 anys, és la primera vegada que decideix marcar la seva pell i ha volgut compartir-ho amb els seus fans. A més, ha proposat un joc perquè els seguidors intentin endevinar què ha decidit tatuar-se.

«Endevines què em vaig tatuar?», pregunta als seus més de 400.000 seguidors. Com era evident, alguns no han trigat a fer bromes sobre això. «Potota?», preguntava un usuari.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández deixa enrere les seves pors. | Mediaset
 

Sigui el que sigui, el que està clar que Kiko ha fet un pas molt gran. Ell sempre ha vetllat per mantenir el seu físic allunyat de modes i no li va passar mai pel cap profanar-lo amb tinta. Tot i això, ha deixat de banda la seva hipocondria i ha permès que l'agulla decori el seu canell.

Durant uns dies, cal evitar que li toqui el sol o l'aigua de la platja o la piscina. També l'haurà de destapar a l'aire perquè s'assequi amb més facilitat.

De moment, no ha publicat el resultat. S'haurà decantat per alguna cosa en honor de les seves filles? O per alguna cosa que recordi a la seva gran amiga Mila Ximénez? Caldrà esperar uns dies per saber què és el que ha arribat a convèncer per trencar la seva gran promesa.

▶️ Supervivientes ya no puede tapar más la enfermedad de Anabel Pantoja