Primer pla de Chenoa parlant

Miguel Sánchez i Chenoa deixen d'amagar el que passa amb el seu primer fill en comú

Chenoa i Miguel Sánchez saben el que volen

Després de la ressaca emocional del seu casament, Chenoa i Miguel Sánchez han pres la decisió de no amagar-se més i han confessat què és el que passa amb el seu primer fill en comú.

El 17 de juliol passat, la participant de la primera edició d'Operación Triunfo i l'uròleg es van donar, per fi, el 'sí, vull' després d'haver de posposar el casament a causa del coronavirus.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa i Miguel Sánchez viuen el seu millor moment. | GTRES
 

La parella i la resta de convidats es van traslladar fins a Mallorca per celebrar aquest esperat i polèmic enllaç. I és que molts dels seus companys del concurs no van rebre la invitació, un fet que no ha passat desapercebut per als mitjans de comunicació espanyols.

Ara, i després de tornar de la seva lluna de mel a Grècia, Chenoa ha reaparegut públicament i ha confessat quins són els seus plans pel que fa al seu primer fill.

Chenoa i Miguel Sánchez ho tenen molt clar

Chenoa i Miguel Sánchez estan més feliços que mai. I és que sembla que el seu viatge per Atenes i Malta els hi ha anat de meravella. Per això, l'exconcursant d'Operación Triunfo no ha tingut cap problema per respondre totes les preguntes que la premsa li ha fet en la seva última aparició pública.

Fa uns dies, i després de posar al photocall d'un esdeveniment social important, l'artista es va sincerar amb les càmeres d'Europa Press sobre els seus plans de futur. «Ja està fet i, a banda, estic contenta perquè ja tot flueix i tot continua endavant».

Chenoa somrient.
La dona de Miguel Sánchez ho té molt clar. | GTRES
 

I és que, després d'haver de posposar el seu casament durant dos anys, per fi la dona de Miguel Sánchez veu que tot està sortint com tenien previst. «Ha estat un mes meravellós, hem pogut descansar una mica».

«Jo em sentia casada abans, però ara estic casada de debò. Molt bé, ho porto molt natural, molt bé la veritat», va confessar Chenoa, molt emocionada.

Però, quan li van preguntar sobre si estan pensant ampliar la família, la cantant va ser molt contundent. «No, no, no, jo estic molt bé així», va assegurar. «Jo crec que ja estem bé, l'objectiu és ser feliços i ja».

«Ha estat un mes molt bo perquè hem celebrat l'aniversari de Miguel, el meu aniversari, el casament, la lluna de mel… Què més vols?», ha confessat Chenoa entre rialles.

Chenoa s'assabenta dels plans de la seva amiga

Al contrari que Miguel Sánchez i Chenoa, una altra de les participants d'Operación Triunfo 1 vol formar una família molt aviat.

Fa unes setmanes, Rosa López va anar al plató de Déjate querer per parlar tant de la seva vida personal com de la seva carrera professional. La guanyadora de la primera edició d'aquest talent show musical va confessar, entre altres coses, els seus desitjos de convertir-se en mare.

Imatge de Rosa López.
Rosa López vol ser mare. | Atresmedia
 

I és que, gràcies a la relació que manté amb Iñaki García, és una cosa que s'està plantejant.

«M'encantaria que tenir descendència, la meva mare es tornaria boja. Tinc l'home perfecte, la vida perfecta... Ja estem practicant», va assegurar l'amiga de Chenoa, provocant les rialles del públic.

No obstant això, també va confessar que és un pas que li fa molta por fer. I és que ja es troba en una edat en què podria tenir algun problema.

«S'ha de ser molt valent per ser mare i sé que se m'està passant l'arròs. Tinc 41 anys i els ovaris ja em diuen 'com no t'afanyis et donaré un ensurt'».