Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco sap que han deixat la casa buida perquè no tenen diners

David Flores Carrasco s'adona de la realitat que molts volen tapar

David Flores Carrasco coneix bé la casa de Montealto on va viure durant molts anys la seva mare Rociíto, i que era propietat de Rocío Jurado.

L'àvia de David Flores Carrasco tenia tot un diamant en brut a casa seva a Montealto, a La Moraleja. En aquest xalet van tenir lloc alguns dels episodis que Rocío Carrasco va recordar fa uns mesos a la docusèrie Contar la verdad para seguir viva.

És un habitatge que acumula molts records, tot i que s'ha sabut que l'estat en què actualment està Montealto podria ser millor. Han estat 16 anys en els quals aquella que fos la casa de La más grande ha estat buida. No s'ha mantingut en unes bones condicions perquè estigués acceptable per a la venda.

David Flores Carrasco no esperava trobar-se així l'habitatge de la seva àvia

Recordem que només morir la chipionera, era Rocío Carrasco qui entrava a casa de la seva mare per treure tots els estris i pertinences. Tot plegat, s'acumulava en diversos contenidors, fins a 18, en un garatge privat que només coneixia la madrilenya.

En aquells especials de Montealto que la mare de David Flores va preparar al costat de La Fábrica de la Tele, vam poder veure part del que allí guardava Rocío Jurado. Fins i tot, es va recrear al plató de Telecinco les estades de la casa en què tants anys va passar la dona de Fidel Albiac.

Imatge d'un dels jardins de 'Montealto'
Així està la llar de 'Montealto' actualment. | IDEALISTA

El cas és que aquesta casa de La Moraleja avui encara segueix en venda i no troba amo que vulgui fer-se amb ella. Aquesta venda va ser anunciada en una pàgina web d'immobiliària i el seu preu és molt elevat segons sembla en aquest anunci. Les fotos ensenyen cada lloc on la cantant de Chipiona va viure amb Pedro Carrasco i Rociíto.

Montealto segueix sense vendre's 16 anys després de la mort de Rocío Jurado

La veritat és que l'habitatge, avui dia, està valorat en 3,4 milions d'euros. Disposa de més de 900 metres quadrats i se situa en una parcel·la de 3.000. A més, té tres plantes, diversos finestrals, piscina interna i externa, un semisoterrani amb gimnàs, vestuaris, sauna i un gran celler.

A més, aquesta mansió, tot i que està totalment descuidada des de fa més de 15 anys, té com a punts forts la lluminositat i unes vistes de somni.

A les imatges que recull la web, podem veure aquells jardins on la cantant andalusa va anunciar que patia càncer, cap al 2004. En l'interior de la casa veiem uns acabats de marbre en diversos tons i les escales de caragol que connecten uns pisos amb altres.

'Montealto', la casa de Rocío Jurado
'Montealto' en una imatge d'un conegut portal immobiliari. | IDEALISTA

El que va trobar la mare de David Flores a la casa de la chipionera

D'una banda, al primer pis hi ha dos dormitoris dobles amb vestidor, a més d'un estudi i algunes terrasses. Cal recordar que Rociíto va trobar en aquesta casa aquells documents que va fer servir per deixar clar els problemes que tenia amb la seva família mediàtica en la docusèrie En el nombre de Rocío.

«Hi havia qüestions que no em quadraven i, en aquest calaix, tots els meus dubtes van quedar satisfets. Vaig trobar diverses coses, però entre elles un document que és el més important de tots i engloba a tots. Em vaig adonar de moltes coses, em va caure la bena, em va servir per aclarir molts dubtes. Sempre penses que estaràs equivocada i no era tan així».

Sens dubte, tot un descobriment que segur segueix esprement als capítols que resten per emetre's de la segona docusèrie protagonitzada per la mare de David Flores.