Foto d'Almudena Cid.

Almudena Cid reuneix proves per demostrar com està després del que ha passat

L'exgimnasta s'ha quedat tocada després de tot

La telenovel·la d'Almudena Cid i Christian Gálvez continua fent-se ressò des de fa sis mesos, quan l'exparella va decidir prendre camins separats. En aquesta història, la que crida més l'atenció és l'exgimnasta. Ara, no són els seus plors els que ocupen els titulars roses, sinó les declaracions.

Les darreres proves que Almudena ha mostrat a l'opinió pública han deixat molt clar com es troba després d'adonar-se que Christian ja l'ha oblidada.

Almudena: la protagonista

Va ser a principis d'any quan Almudena i Christian Gálvez anunciaven a través d'un comunicat que posaven punt final a la seva història. Per a molts, aquesta notícia era impensable, ja que tots dos formaven la parella perfecta.

Tot i això, l'amor s'ha acabat i l'exgimnasta i el presentador prenien camins separats. Tanmateix, el que crida l'atenció de tota aquesta història no va ser la ruptura, sinó la posterior telenovel·la al voltant d'aquesta.

Mentre que Christian s'oblidava de la seva exdona amb Patricia Pardo, a Almudena Cid la gravaven plorant en un bar amb companys de professió. A més, tot es va magnificar amb les declaracions que la mare d'Almudena va dir públicament sobre Christian.

«Estic intentat ser coherent amb mi mateixa dins de l'incoherent que és l'ésser humà. No trobo a faltar una parella, em vaig trobar a faltar a mi», deia Almudena.

Ara sembla que s'han calmat les aigües. L'expresentador de Pasapalabra continua fent pública la seva lluna de mel amb Patricia Pardo i, mentrestant, Almudena gaudeix de cada moment de l'estiu.

Fotomuntatge d'un story d'Almudena Cid.
Almudena Cid posant al seu perfil d'Instagram. | Instagram (@almudenacid)

Les proves d'Almudena

Per a Almudena Cid no va ser gens fàcil veure com, més d'11 anys de relació, acabaven de la pitjor manera. Amb ella de protagonista a tots els titulars i amb Christian Gálvez anunciant la seva nova relació amb la presentadora d'El programa de Ana Rosa.

Més d'una vegada, l'exgimnasta assegurava que es trobava en un moment delicat, però amb ganes de seguir endavant. Sens dubte, la que més ha patit amb tot això és ella, però sortosament ho ha superat. Així ho ha demostrat ella al seu perfil d'Instagram, posant completament nua. I no només ho ha fet una vegada, sembla que aquestes imatges han esdevingut una rutina per a l'exgimnasta.

Fa unes setmanes, l'exdona de Christian Gálvez viatjava a Galícia i mostrava les seves corbes en una impressionant cascada. Ara es troba en un altre punt d'Espanya, concretament, a Andalusia, on no li ha importat mostrar el seu cos una vegada més.

Aquesta fotografia, com es podia esperar, ha revolucionat les xarxes socials. Molts pensen que aquestes imatges només són una crida d'atenció per part de l'exgimnasta. Altres, en canvi, han trigat molt poc a lloar-la i enviar-li molta força. Sigui com sigui, és evident que Almudena Cid i Christian estan travessant per moments completament diferents.

L'estiu de Christian Gálvez

Després d'un dur hivern i llargues jornades de treball, Christian Gálvez es prenia un descans al costat de Patricia Pardo. La parella ho feia a Egipte i, encara que no han posat junts, el presentador no ha dubtat a comentar les publicacions de la seva parella.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo
Christian Gálvez dedica unes paraules boniques a la seva nova parella, Patricia Pardo. | Catalunya Diari

No és la primera vegada que el locutor crida als quatre vents el seu amor per Patrícia. Només fer-se oficial la seva relació, va aprofitar una connexió en directe per declarar-se. «Paty, tu alimentes els meus cinc sentits», començava.

«I, com va dir Gabriel García Márquez, tot es redueix a la darrera persona en què penses a la nit. Aquí és on està el teu cor, ja saps on és el meu», va exclamar.