Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'

Patricia Pardo confessa que a ella també l'han enganyat quan menys s'ho esperava

Patricia Pardo no sabia que podria arribar a succeir

Patricia Pardo confessa que s'ha sentit enganyada. Així és, ja que, malgrat que està vivint una autèntica història d'amor amb Christian Gálvez, la periodista no ha pogut evitar decebre's.

La presentadora de Telecincos'ha quedat totalment sorpresa després de l'última topada que han tingut dos dels seus companys de treball per un dels romanços més comentats de l'actualitat.

Patricia Pardo en un plató de televisió
Patricia Pardo se sent enganyada | Telecinco

Aquest dilluns, 25 de juliol, El programa del verano va dedicar gran part de l'emissió del Club Social a analitzar l'última intervenció d'Anabel Pantoja després de quedar-se a les portes de la final.

I és que, al contrari del que tots pensaven, la 'influencer' ha estat eliminada i no farà aquella gran entrada en helicòpter amb què tant somien tots els supervivents. Durant tots aquests mesos, Patricia Pardo i la resta dels seus companys  coincidien en una cosa: Anabel ha estat la gran protagonista de Supervivientes 2022.

Però la seva relació amb Yulen Pereira ha estat un dels temes que més s'han discutit als diferents programes de Telecinco. Alguns col·laboradors de la cadena pensen que el que ha sorgit entre la Pantojita i l'esportista és real, mentre que altres consideren que només es tracta d'una estratègia.

Ara, Patricia Pardo s'ha quedat totalment decebuda en veure la forta discussió que han tingut Joaquín Prat i Alessandro Lequio en relació amb aquest tema.

Patricia Pardo ja no sap què creure

Patricia Pardo ja no sap què creure després de veure l'última intervenció d'Anabel Pantoja a Supervivientes 2022. Sí, perquè, després de sortir de l'illa, la televisiva tenia l'oportunitat de contactar amb el plató de Telecinco. I ha estat, precisament, aquesta intervenció la qual ha provocat tot el revolt.

«A través de la pantalla, es poden sentir aquestes papallones que voletegen a Anabel a l'interior del cos i que hem sentit tots alguna vegada i que estem desitjant tornar a sentir-ho, els que hem deixat de sentir-ho», va assegurar Joaquín Prat.

Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes
La relació d'Anabel i Yulen ha generat molt enrenou | Catalunya Diari

«L'envejo profundament per aquesta barreja de nervis, de benestar, d'incertesa…», va intentar explicar el presentador del Club Social, mentre que la resta dels col·laboradors no deixaven de parlar.

I és que, segons sembla, molts companys de Patricia Pardo no estaven d'acord amb les paraules que havia pronunciat el periodista. A més a més, sens dubte, un dels més crítics va ser Alessandro Lequio, que no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'interrompre el presentador del format.

«És que transmet de tot menys això!», exclamava. Com era d'esperar, a Joaquín Prat no li va agradar gens que l'italià l'interrompés i no va trigar a fer-ho saber. «Gràcies per no parlar a sobre meu i per deixar-me acabar el meu argument», va dir l'amic de Patricia Pardo, amb un to irònic.

Joaquín Prat i Patricia Pardo
El company de Patricia Pardo demana respecte | Telecinco

«Tresor, és que tu deixes anar unes filípiques», va dir el tertulià, provocant un rebuig a Prat. «A mi no em diguis tresor. A més, jo deixo anar filípiques? Camina que les que deixes anar tu…», li va recriminar.

«Bé, doncs, amic. Sí que les deixes anar, però espero que no t'importi un mínim de pim-pam-pum... Espero que no et molesti, no ho faig amb mala intenció», es va defensar el tertulià, sense èxit.

«No hi ha mala intenció en la meva interrupció», va assegurar tot seguit. «Endavant, jo només demanava respecte per la meva», li va atacar novament el company de Patricia Pardo.

«Simplement, volia dir que el control que va demostrar ahir a la nit Anabel, obligatòriament em porta a pensar que Yulen és un recurs de màrqueting, cosa que no implica perquè senti certa atracció», va sentenciar Alessandro.