Primer pla de Rocío Flores amb la mirada perduda

Rocío Flores en xoc pel missatge de la seva nova mare: «No soc filla de»

Rocío Flores rep un cop inesperat en plena reconciliació

Rocío Flores ha rebut un cop inesperat quan pensava que ja tot formava part del passat i la relació havia tornat a ser cordial. Tot i això, la filla d'Antonio David s'ha topat amb la realitat i ha descobert que tot és un engany.

Després de compartir diverses vetllades amb la nova parella del seu pare, Rocío ha estat víctima d'un cop baix que posa en risc la relació. Marta Riesco publicava un missatge a les seves xarxes deixant en evidència la filla de l'exguàrdia civil mentre enalteix la seva pròpia imatge com a reportera professional.

Rocío Flores rep un cop baix de la parella del seu pare

Rocío Flores no va encaixar amb bon peu que el seu pare refés la vida tan ràpid després de conèixer-se la ruptura amb Olga Moreno. L'afortunada no era altra que la seva companya de programa Marta Riesco qui, pel que sembla, feia molt temps que estava amb Antonio David.

Rocío Flores amb mala cara a un plató
Rocío Flores rep un cop inesperat en plena reconciliació. | Mediaset

La neta de La más grande va demanar temps i distància per intentar encaixar la notícia mentre la parella esperava pacientment. Ara, set mesos després de la separació, per fi Rocío va signar la pau amb la reportera d'Ana Rosa. Tots tres van anar en família al concert de C. Tangana a Marbella i també a un festival de música a Madrid.

Semblava que la relació entre les dues dones a la vida d'Antonio David era bona i aquest no podia amagar la seva felicitat. No obstant això, fa uns dies, Marta publicava un missatge al seu compte d'Instagram on deixava en evidència la seva fillastra.

Presumint una vegada més de l'esforç emprat per aconseguir treballar com a periodista i orgullosa d'haver aconseguit el seu somni, Riesco clavava un cop baix. Per a la parella de l'exguardia civil, tot el que ha aconseguit és gràcies als seus mèrits i, sobretot, a la dedicació plena.

«No coneixia ningú de la professió, no hi ha periodistes a la meva família, ni soc la filla de…, ni la dona de… ni res», publicava. És clar que, per a Marta, ella té molt més mèrit que qualsevol famós que s'asseu a col·laborar en un programa. Inclosa Rocío Flores, el treball de la qual a Ana Rosa es deu, precisament, a ser 'filla de'.

Rocío Flores s'atipa de les pretensions de Marta

Rocío Flores comença a estar una mica cansada del discurs que durant mesos ha estat repetint la parella del seu pare. Més de mig any fent al·lusió per activa i per passiva que ella és periodista i que no deu res a ningú.

Després de conèixer-se la relació amb Antonio David, va assegurar que la seva professió no es veuria afectada pel seu idil·li. El seu desig era continuar «aixecant-se a les cinc del matí», però la realitat ha estat molt diferent. La seva darrera polèmica amb la suposada trucada de Rociíto va implicar que acabés apartada de la televisió.

Des de llavors, s'ha prodigat a les xarxes mostrant les seves luxoses vacances i compartint instantànies amb el seu xicot, presumint del seu amor. També ha tacat els que la van criticar, en un intent de cridar l'atenció, ja que ja no se'n parla a Telecinco. Ni per bé ni per mal, però, ella s'entesta a continuar donant lliçons de superació enviant algun encàrrec del qual no obté resposta.

▶️ Un ex de Gloria Camila destapa lo que todos temían sobre Ana María Aldón

Encara que això signifiqui posar en evidència Rocío Flores rebaixant-la a simple 'filla de' sense ofici ni benefici. Ella és famosa per pertànyer a una de les famílies més famoses i amb més estrebada mediàtica del país.