Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique descobreix que hi ha algú més després d'assumir la crisi

Jesulín de Ubrique és conscient, finalment, de la nova vida de Belén

Jesulín de Ubrique és especialment feliç amb la seva dona, María José Campanario, i travessa una de les etapes més estables de la seva vida. Després que nasqués el petit Hugo fa només un mes, Jesulín és un home nou. Per això, prefereix continuar mantenint-se en segon pla i allunyar-se del soroll mediàtic.

Durant els darrers dies, Jesulín de Ubrique ha vist com la seva ex, Belén Esteban, ha parlat bé d'ell. Ara que ha tornat a la televisió, ella ha agraït que el destre i la seva dona preguntessin pel seu estat de salut. Tot després de la caiguda que l'ha tingut prostrada en una cadira de rodes diversos mesos.

Jesulín de Ubrique s'assabenta que hi ha algú més a la vida de Belén

La veritat és que Belén Esteban va patir de valent a causa d'una inoportuna caiguda que la va deixar fora dels platós més temps del que esperava.

Jesulín de Ubrique somrient a càmera
Jesulín de Ubrique ja s'ha assabentat de l'última cita que ha tingut la seva ex | GTRES

Tot i passar una època realment nefasta, la mare d'Andrea Janeiro se n'ha sortit gràcies als seus. A poc a poc, la de Paracuellos ha anat aixecant el cap, cosa que ha il·lusionat molt el seu marit i la seva filla.

Durant aquests dies, Belén ha estat notícia per diversos temes. Per exemple, s'ha sentit parlar molt de la seva tornada als platós de televisió a Viernes Deluxe o de la seva reaparició pública uns dies abans al WiZink Center.

Va ser fa una setmana quan vam veure a l'ex de Jesulín passar-s'ho genial en un dels concerts de què més s'ha parlat els darrers temps. I no és cap altre que el de la cantant catalana Rosalía.

Jesulín de Ubrique presencia la reeixida recuperació de la seva ex

Belén ja ha començat a fer vida social i això l'ha animat molt després d'estar molt desanimada. Ho va confessar ella mateixa divendres passat en una extensa i emotiva entrevista amb Jorge Javier Vázquez.

Fa poc, hem vist la dona de Miguel Marcos sortia novament de casa. Sembla que s'ha aficionat a caminar amb les crosses pels carrers de la capital d'Espanya.

Belén Esteban
Belén Esteban, al 'Deluxe', va quedar amb un altre home el diumenge passat, i no és el seu marit | TELECINCO

Aquest diumenge, l'ex de Jesulín de Ubrique va quedar amb un dels seus amics de la televisió que més li ha fet costat en els moments més durs. Ens referim al televisiu Víctor Sandoval.

L'excèntric col·laborador de Sálvame manté una bonica relació d'amistat amb la madrilenya des de fa molts anys. I ha considerat oportú quedar amb ella aquest diumenge al matí per parlar de les seves coses i per donar-li suport a cada moment, cosa que sempre ha fet el bo de Sandoval.

Belén passa un diumenge de vermut amb un altre home

La veritat és que Belén ha publicat una fotografia de tots dos fent un pica-pica en una terrassa a Madrid. I al costat de la imatge, on se'ls veu somrient i agafats de la mà, ha afegit el text següent.

Belén Esteban i Víctor Sandoval
Belén Esteban i Víctor Sandoval han gaudit junts d'un vermut | INSTAGRAM @BELENESTEBANMENENDEZ

«Avui amb el meu Víctor Sandoval prenent el vermut», deia el missatge de la 'princesa del pueblo', que té moltes ganes de tornar a fer de col·laboradora de Sálvame. Aquesta tarda serà quan, després de tres llargs mesos, podrem tornar a veure treballant de tertuliana la mare d'Andrea Janeiro. Serà tot un esdeveniment que, sens dubte, farà pujar els índexs d'audiència d'un programa que aquest any ha estat al límit de la cancel·lació diverses vegades.