Primer pla de Julia Janeiro.

Julia Janeiro posa en marxa l'estratègia per protegir el seu nou germà

Julia Janeiro reapareix amb un canvi molt evident

Julia Janeiro, a diferència de la seva germana Andrea, vol ser un personatge públic. S'ha convertit en tota una influencer, amb més de 234.000 seguidors a Instagram. Això sí, de moment no ha aparegut a cap programa de televisió ni tampoc ha concedit cap entrevista a les revistes.

Ha trobat a les xarxes socials el mitjà adequat per comunicar-se amb els seus seguidors. Recentment, prenia a Instagram una decisió que va cridar l'atenció als seus fans. Algú podria pensar que ho feia amb la intenció de protegir el seu germà.

En qualsevol cas, Julia ha sabut fer servir el seu cognom, i aprofitar la popularitat dels seus pares. Durant aquestes últimes setmanes, decidia posar a la venda una gran part del seu vestidor, a més de la roba del seu xicot, l'italià Tommy Rossi. D'aquesta manera, segueix l'exemple de la seva tia Beatriz Trapote, una gran partidària de vendre la roba en plataformes de segona mà.

Sol col·laborar amb Vinted, una aplicació molt de moda entre la gent de la seva edat. Així aconsegueix desprendre's de totes aquelles peces que ja no fa servir, alhora que obté uns ingressos extres. Per als seus posats i festes necessita renovar l'armari amb força freqüència.

Són moltes les marques que possiblement ja s'hauran fixat en ella per promocionar els seus models o productes. Per això, l'armari se li ha quedat petit i ha de fer lloc per la roba nova.

Julia Janeiro
Julia Janeiro, en un dels partits del seu xicot. | GTRES
 

Sens dubte, es tracta d'una estratègia molt interessant, i que, a més, li permet col·laborar amb el medi ambient. Però els preus que posa a la seva roba poden semblar una mica elevats, ja que es tracta de productes de segona mà.

Julia Janeiro sap que portar la seva roba és el desig de moltes joves. Per això, no sembla disposada a regalar-la. En aquesta plataforma ha posat a la venda les peces de roba de les millors marques, amb talles que van des de la XS fins a la M.

Per la seva banda, pel que fa al seu xicot, és possible trobar dessuadores de la XL. D'aquesta manera, tots dos volen treure rendibilitat al seu nom.

La noia sembla que ha trobat l'estabilitat que tant desitjava al costat del futbolista italià. Fa uns quants mesos que estan junts i en tot moment se'ls ha vist molt feliços. Tant Jesulín com María José aproven aquesta relació.

Aquests últims mesos han estat plens d'emocions per a la influencer. Ha vist com arribava al món el seu germà Hugo, però també s'intensificava la seva relació amb Andrea. Estan més unides que mai.

Tracten de reunir-se sempre que les seves obligacions els ho permeten. També ha exercit d'intermediària perquè el torero s'acostés una mica més a la filla de Belén Esteban.

Julia Janeiro sorprèn tothom

Julia Janeiro aconsegueix captar l'atenció dels seus seguidors cada cop que publica una imatge a Instagram. De fet, una de les últimes fotografies que va publicar a les xarxes socials va sorprendre molts dels seus seguidors.

La noia va presumir de bronzejat i d'un intens maquillatge. També apareixia amb els llavis voluminosos, les celles una mica més gruixudes i amb ombra als ulls. Pel que fa al pentinat, va optar per recollir-se la seva llarga cabellera en una cua alta acabada amb una trena.

Julia Janeiro i Tommy Rossi
Tommy Rossi i Julia fa diversos mesos que estan junts. | Europa Press
 

Però el més sorprenent de tot és que va decidir bloquejar els comentaris d'aquesta publicació. D'aquesta manera, intentava evitar qualsevol expressió o missatge inadequat per part dels internautes. Algú podria creure que era una mesura per protegir el seu germà o els seus pares.

Julia Janeiro li concedeix una gran atenció al seu compte d'Instagram. A través d'aquesta plataforma ha aconseguit col·locar-se com a tot un referent per a les joves de la seva edat.

▶️ Andrea Janeiro reaparece y sorprende con su imagen: Así luce tras cumplir 23 años