Rocío Flores

Rocío Flores, espantada en descobrir què li pot passar al bebè que està en camí

Rocío sap que està a punt de tenir un nou germanet

Rocío Flores ha après dels seus companys i ja no és la mateixa noia innocent que va començar a treballar a El Programa de Ana Rosa. S'ha adonat que ha de tenir molta cura perquè pertany a una família mediàtica i la segueixen allà on va. Tanmateix, hi ha persones del seu entorn que no són tan previngudes, com ara Marta Riesco.

Rocío Flores ha descobert que Marta ha confessat els seus plans de futur amb Antonio David i la polèmica no ha trigat a arribar. La periodista assegura que vol «el pack complet» i això inclou dues coses: el casament i un bebè en comú. El nen que està en camí marcarà un abans i un després a la família, així que els mitjans ja han començat a investigar.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Rocío Flores sap que el seu pare vol tenir un nou fill. | CatalunyaDiari
 

Rocío sap que el seu pare ha guanyat molts diners als platós de televisió perquè té molt de talent per entretenir el públic. Des que Rociíto el va acusar de tenir un mal comportament tot ha canviat i no ha tornat a aparèixer a cap programa. La seva principal font d'ingressos s'ha acabat, així que han de buscar altres alternatives.

Rocío ha confirmat les seves sospites: Antonio David podria guanyar una autèntica fortuna si ven el seu casament amb Marta Riesco. Segons informa el portal El Nacional, l'antic col·laborador de Sálvame podria ingressar uns 75.000 euros. El més normal seria que oferís un paquet, així que el seu primer fill amb la periodista també hauria de posar-hi.

Flores podria estar preocupada pel seu nou germanet, ja que ella mai no ha acabat de sentir-se còmoda sent la protagonista. És cert que treballa als mitjans, però mai no concedeix entrevistes per parlar d'assumptes personals. Ha patit les conseqüències del món del cor i no vol que el nou bebè passi pel mateix, no s'ho mereix.

Rocío Flores ha acceptat les noves normes

Rocío, amb la sinceritat que la caracteritza, va manifestar el seu descontentament per la relació que el seu pare mantenia amb Marta Riesco. Va assegurar que necessitava un temps per assumir el que havia passat, ja que no volia que Olga Moreno se sentís incòmoda. Tot i això, Antonio David ha aconseguit que la seva filla i la seva xicota comencin de zero.

Imatge de Rocío Flores durant la gala de Supervivientes: Tierra de Nadie
Rocío Flores sempre ha protegit els seus germans. | Telecinco
 

Flores accepta que l'ex d'Olga Moreno refaci la seva vida i tot fa pensar que el casament és més a prop del que sembla. El portal Informalia assegura que se celebrarà l'any que ve i que després vindrà l'esdeveniment més esperat. Segons aquesta informació, Antonio David Flores no trigarà a tenir un fill amb Marta Riesco.

La col·laboradora respecta la vida de la família, de fet, ella també ha començat una aventura en solitari. S'ha desvinculat dels conflictes que no li corresponen i ha promès que només opinarà sobre els temes que els pertoquen. Vol protegir els seus germans David i Lola, que són víctimes d'una situació que no han buscat.

Rocío Flores confia plenament en el seu xicot

Rocío ha viscut moments força delicats pel que fa a la seva relació sentimental, però afortunadament tot ha quedat en un mal record. La revista Lecturas va assegurar que Manuel li havia estat infidel amb una jove anomenada Laura. Tothom pensava que la seva relació s'acabaria, però ha passat una cosa que ha canviat la història.

Flores està encantada amb Manuel Bedmar, de fet, s'ha convertit en un dels seus grans suports. Ell també anirà al casament d'Antonio David Flores, ja que tenen una relació molt bona. Si hagués passat alguna cosa dolenta, l'ex d'Olga Moreno no miraria mai amb bons ulls el seu gendre.