Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó ja no està amb Íñigo Onieva perquè ell ha trobat una cosa millor

La influencer ha vist que el seu xicot ha posat rumb a Turquia sense comptar amb ella

Tamara Falcó és una de les influencers més destacades del nostre país. La filla d'Isabel Preysler i Carlos Falcó sempre enlluerna per on passa. I no n'hi ha per menys perquè és un veritable referent en el món de la moda.

Els seus looks sempre destaquen per la seva senzillesa i elegància, per la qual cosa les marques no dubten a col·laborar amb ella. A més, una important plataforma de streaming va contactar amb ella perquè realitzés el seu propi reality show. Així és, ens estem referint a Netflix.

Primer pla de Tamara Falcó
La filla d'Isabel Preysler està vivint la seva millor etapa professional | GTRES

I és que, els últims anys, la guanyadora de MasterChef Celebrity s'ha convertit, encara més, en una cara molt coneguda. D'aquesta manera, l'empresa d'entreteniment va voler que la influencer tingués la seva pròpia sèrie a l'estil com la que va tenir Georgina Rodríguez.

Així mateix, el xou, anomenat La Marquesa, s'estrenarà el 4 d'agost. Per això queden molt pocs dies perquè surti a la llum el seu costat més íntim i, fins i tot, la seva faceta professional.

Tanmateix, tot i que tot li va molt bé en el seu àmbit laboral, el cert és que a la vida íntima de Tamara Falcó no evoluciona de la mateixa manera.

El xicot de Tamara Falcó fuig del país sense ella

No hi ha dubte que l'estiu de Tamara Falcó i Íñigo Onieva va vent en popa. No és per menys la veritat perquè la parella està gaudint en gran dels seus dies de descans abans de tornar a la rutina.

D'altra banda, també estan passant el màxim de temps possible junts, raó per la qual van optar per allunyar-se del focus mediàtic, descansant en una preciosa finca a Marbella.

Tot i això, després d'aquesta parada, cadascú ha decidit posar rumb per separat. De fet, Íñigo Onieva ha viatjat fins a Turquia sense companyia de la seva parella. I és que l'empresari ha volgut posar distància pel mig i ha fugit del país amb amics.

Evidentment, com a fidel seguidor de les xarxes socials, ha ensenyat com de bé s'ho està passant en aquest estat. Imatges d'ell en un vaixell luxós, passejades amb motos d'aigua i, fins i tot, simplement prenent el sol, són alguns dels moments que ha documentat per a Instagram.

Storie d'Íñigo Onieva
Captura de pantalla de les històries d'Instagram d'Íñigo Onieva | Instagram

Sens dubte, Tamara Falcó està molt pendent del que està fent el seu noi sense la seva presència. A més, el germà de l'actriu Alejandra Onieva és un apassionat de la gastronomia, i per això també ha volgut mostrar els espectaculars plats que ha anat gaudint.

Això sí, malgrat que està en un lloc perfecte per relaxar-se i desconnectar amb la companyia del cercle íntim d'amics, no s'escapa d'haver de treballar. Així mateix, el xicot de Tamara Falcó, pujat al luxós vaixell, no deixa ni uns instants els seus compromisos laborals.

I és que, igual que la marquesa de Griñón, tots dos tenen l'agenda força atapeïda per la gran quantitat d'oportunitats laborals. Per aquest mateix motiu, segurament, la influencer no ha pogut viatjar amb la seva parella per qüestions de feina.

La veritat és que a tothom el va sorprendre que no estigués a Turquia amb Íñigo. La raó és que tots els mitjans i els fans de tots dos són conscients que no es poden separar ni un segon l'un de l'altre.

L'estil de vida atrafegat de Tamara Falcó

Justament, la filla d'Isabel Preysler està completament centrada en la seva docusèrie, que veurà la llum d'aquí a una setmana. La veritat és que aquest projecte força especial per a ella provocarà que la seva fama, encara més, augmenti.

Per això, al seu torn, també tindrà més oportunitats laborals i, fins i tot, la seva faceta com a influencer se'n veurà beneficiada. Tot i això, el costat negatiu que s'estreni el seu reality show és haver de bregar més amb la premsa.

De la mateixa manera que la majoria de personatges públics, a la marquesa de Griñón no li agrada gens que l'assetgin amb preguntes els mitjans de comunicació. A més, com que no es tracten de qüestions relacionades amb la seva vida laboral, no li interessa alimentar, encara més, els rumors sobre el seu costat personal.

I és que Tamara Falcó, contínuament, ha hagut de fer front a nombroses teories de deslleialtat per part del seu xicot. Per aquesta raó, no va poder ignorar els paparazzis que volien saber la seva opinió sobre això. Tot i això, com ella mateixa coneix a la perfecció, la fama comporta un preu.