Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carlota Corredera amb un gran somriure

Carlota Corredera aprofita el dèbil estat de Julio Iglesias per a explicar la veritat

Corredera promet tornar a revolucionar Telecinco

Carlota Corredera és la gran incògnita de Telecinco, després de marxar de la petita pantalla ja fa uns mesos. Quan els moviments per frenar la caiguda d'audiència es van accelerar, hi va haver diversos acomiadaments de Mediaset, el més sonat, el de Carlota Corredera.

La periodista gallega s'acomiadava després de molts anys a Mediaset, ja sigui com a directora de programes o com a presentadora de Sálvame. Va rebutjar viatjar a Hondures i entrar a l'equip de Supervivientes i Paolo Vasile la va enviar la liquidació de manera temporal.

Carlota anava anunciant nous projectes. Durant aquests mesos sense treballar a la televisió, ha aprofitat per viatjar, estar amb la seva família, veure els seus amics i enllaçar diverses destinacions de vacances.

També s'ha deixat veure amb amistats televisives com Rociíto, Terelu Campos o María Patiño. Tothom segueix treballant a la televisió menys ella. Què ha passat amb Carlota Corredera? Per què ha esdevingut l'única víctima del l'acomiadament que va haver a la primavera?

El Televisero acaba de publicar informació rellevant sobre el futur de Carlota. Sí, sembla que torna a televisió.

Carlota Corredera torna a la televisió amb un programa que farà parlar molt

Carlota Corredera ja té llest el programa de la mà de La Fábrica de la Tele. Es titularà ¿Quién es mi padre? i segons ha explicat Algo pasa TV, es tracta d'un espai que vol indagar els fills il·legítims dels famosos.

A Espanya hi ha diversos personatges amb fills no reconeguts oficialment o diverses persones que estan lluitant per reclamar judicialment la filiació. Un dels casos més sonats és el de Julio Iglesias. El cantant no està travessant pel seu millor moment personal, i per això Carlota Corredera pot aprofitar el moment per donar veu a Javier Santos.

Muntatge Paolo Vasile i Carlota Corredera
Carlota Corredera guanya la batalla i tornarà a Mediaset | Catalunya Diari

L'home, de 45 anys, està disposat a demostrar que és fill del cantant. Per aquest motiu, que Carlota Corredera donés difusió al seu cas li seria de gran ajuda davant del Tribunal d'Estrasburg al qual està disposat a arribar.

Corredera vol donar-li a aquest nou programa que Telecinco planeja emetre a la tardor, el mateix aire que Hormigas Blancas . Barreja de documental d'arxiu, opinions de tertulians i documentació, es vol donar al format un to més seriós i rigorós que el de Sálvame.

A més del fill no reconegut de Julio Iglesias, Algo Pasa TV posa sobre la taula el rei Joan Carles, El Cordobés o Gento com a possibles protagonistes del programa.

Mediaset ja té enregistrada la marca oficial del programa i els documentals ja estan en fase de postproducció. Carlota Corredera treballa de manera silenciosa en aquesta aposta des que va sortir de Mediaset. La seva tornada serà doncs amb magnificència, malgrat la rumorologia que la situava en altres cadenes.

El llibre de Carlota Corredera que es queda a mitges

Carlota Corredera apostava per diversificar la seva activitat professional. Així doncs, va publicar un llibre sobre feminisme, Hablemos de nosotras, que suposadament havia de tenir una segona part. Ella mateixa ho va anunciar al programa Volverte a ver, amb gran alegria, ja que és una de les dones abanderades del feminisme a Espanya.

Ara, l'editora que havia de donar llum verda al projecte s'ha fet enrere. Ha assegurat que «no hi ha programat nou títol de Carlota Corredera els pròxims mesos».

La viguesa va recollir fa uns dies un premi per la tasca en defensa de la igualtat
Carlota Corredera ha rebut un gran reconeixement per la seva tasca feminista | GTRES

Tindrà raó Belén Esteban en afirmar, fa uns dies, que tot el tema de Rociíto ha perjudicat la cadena i les persones que s'han posat davant de la reivindicació?

Carlota ha estat la més bel·ligerant amb el tema i ha defensat la causa contra tot i contra tots. Fins i tot li han arribat a fer premis per la seva tasca feminista.

Tot i això, és clar que el preu professional que ha pagat és alt. Potser ara, amb ¿Quién es mi padre? té ocasió de tornar a brillar amb llum pròpia i fent el que realment sap fer.