Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carmen Sevilla somrient molt feliç

Carmen Sevilla perd quelcom especial a la residència i el seu fill ho revela tot

Carmen Sevilla viu els dies més difícils i el seu fill ja no amaga el seu estat real

Carmen Sevilla ha estat durant molts anys una de les artistes més importants del nostre país. La veritat és que l'actriu i presentadora fa molts anys que està allunyada de la vida social a causa de la seva avançada edat, i especialment pel seu delicat estat de salut.

I és que Carmen Sevilla, que feia 91 anys fa uns mesos, va rebre la visita dels seus familiars al centre de gent gran, als afores de Madrid, on viu des de fa temps.

Pel Dia del Carme, el seu fill Augusto i el seu amic de tota la vida, Moncho Ferrer, van anar a casa seva a Aravaca on passa els seus dies l'artista. Allà, Carmen Sevilla lluita com pot contra l'Alzheimer, malaltia que pateix des de l'any 2009.

Imatge de Carmen Sevilla
Carmen Sevilla no perd el somriure malgrat la seva greu malaltia | Cedida

 

El fill de Carmen Sevilla confessa la realitat de l'estat de l'artista

La veritat és que Augusto Algueró estava molt il·lusionat per estar amb la seva mare en una jornada tan assenyalada per a Carmen Sevilla. Després de la visita, va revelar quin és l'estat real de la mítica conductora de Telecupón.

Segons Algueró, la seva mare estava «estable tranquil·la, molt cuidada i sense patir cap dolor», confessava Augusto.

A més, aquest va revelar que Carmen Sevilla sol fer exercicis gairebé diàriament perquè els seus músculs estiguin tan enfortits com sigui possible.

Augusto Algueró
Augusto Algueró en una de les seves últimes imatges públiques | TVE

Una cosa de la qual no va tenir problema en comentar va ser de la dura malaltia que l'afecta des de fa 13 anys, com és la pèrdua de memòria.

«La meva mare està molt tranquil·la i bé, malauradament ja no reconeix ningú, però no se li ha anat el somriure de la cara», va explicar als companys de Pronto el primogènit de Carmen Sevilla. «La visito amb assiduïtat i de vegades porto els meus fills amb mi», assegurava el familiar de Carmen Sevilla. Aquest li va portar unes flors i el pastís preferit de la seva mare per celebrar aquest dia tan emotiu per a l'artista.

L'altra visita que ha emocionat Carmen Sevilla

Així doncs, un altre dels assistents pel Dia del Carme ha estat el conegut Moncho Ferrer. L'amic de la cantant va parlar amb els reporters allà presents i ha revelat quin ha estat el regal que li ha portat a Carmen Sevilla el dia del seu sant.

Així mateix, aquest ha explicat com se les ha enginyat per portar-li aquest regal. «Com que no hi havia violetes, ha estat una estratègia localitzar margarides de color malva, no sé si l'has vist amb el ram», ha dit.

Moncho Ferrer
Moncho Ferrer va relatar la duresa de l'estat de salut de Carmen Sevilla | TVE

Aquest també ha aclarit quines són les normes del centre on viu l'artista. Els visitants han de repartir-se al llarg de tot el dia, i no poden coincidir unes visites amb les altres. «Vindrà la gent més propera, mai no podem coincidir per hora».

Per si en quedava algun dubte, Ferrer ha confessat que mai no deixarà d'estar a prop de la seva amiga de tota la vida. «Sempre aniré a veure Carmen tota la meva vida perquè és el seu sant i perquè és un dia molt especial. Carmen està com sempre, però està envoltada d'afecte», ha dit emocionat.

La veritat és que Moncho està content d'haver-li transmès la pau de què sempre fa gala la seva amiga. «Pau, sempre pau, Carmen és la dona de pau».

I una cosa que ha volgut deixar clar és que la seva amiga està molt ben cuidada a casa seva. Sens dubte, un alleugeriment per a aquells que més estimen a Carmen Sevilla, com és el cas de Moncho Ferrer.