Pla general de Christian Gálvez posant a un 'photocall' i mirant a càmera

Almudena Cid, muda en confirmar-se els pitjors presagis sobre Christian Gálvez

Christian Gálvez té males notícies per a Patricia Pardo

Christian Gálvez serà un dels primers a pagar els plats trencats a Telecinco. No ha complert les expectatives marcades i a la cadena tenen previst prendre mesures. Patricia Pardo estaria al corrent de les decisions dels directius de Mediaset, mentre que Almudena Cid prefereix guardar silenci fins que hi hagi confirmació.

El grup audiovisual va intentar fer un gir radical a les tardes del canal. Per això, va suprimir dues hores de Sálvame per confiar el tram entre les 19.00 i les 21.00 a dos concursos. Tot i això, ni 25 palabras ni Reacción en cadena van aconseguir els resultats desitjats.

Christian tenia la difícil missió de prendre l'audiència als programes de la competència. Així, es va estrenar amb un 11% de 'share', però actualment ja es troben per sota del 8%. Sembla que no ha acabat de convèncer l'audiència, ni els directius de la cadena.

Pel que sembla, en qüestió d'un parell de setmanes suprimiran l'espai que presenta, segons informa Informalia. La mateixa fortuna correrà el seu company, Ion Aramendi. Suposa tot un fracàs per a Mediaset, que ha tocat moltes tecles però sense fortuna.

Van intentar enganxar els espectadors amb dues telenovel·les com Pasión de gavilanes i Café con aroma de mujer. Però, els resultats van ser nefastos des del primer dia. Realitzen canvis de manera improvisada i l'únic que aconsegueixen és descol·locar una mica més els seguidors.

Imatge de Christian Gálvez presentant el seu nou programa '25 Palabras'
Christian Gálvez ha fracassat amb el concurs | Telecinco

La decisió de fulminar els dos concursos de la graella farà que Sálvame torni a allargar-se un parell d'hores més. S'està presentant com el gran comodí, quan als plans inicials dels nous directius també se'n contemplava l'eliminació.

Christian Gálvez era una de les cares més reconegudes de la casa, però ha anat perdent suport durant els últims anys. I és que la majoria dels espais del canal són incapaços de plantar cara a Antena 3. Només aconsegueix uns bons resultats El programa de Ana Rosa, que precisament té com a presentadora Patricia Pardo.

En el cas del presentador madrileny, sembla que la mala sort l'ha perseguit des que va abandonar Pasapalabra. La competència li va prendre el format a Telecinco i a partir d'aquí els fracassos es van anar acumulant a la seva carrera professional. El tirón o Alta tensión van acabar sent retirats de la graella abans d'hora pels seus discrets percentatges.

L'arribada dels nous gestors a Mediaset tampoc contribueix a millorar la seva situació, ja que pretenen donar un nou i millor aspecte a la cadena i el primer que faran serà fulminar uns quants 'realities' i programes.

Imatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant junts pel carrer
Patricia Pardo ja sap quin és el futur de Christian Gálvez | Europa Press

Tampoc els tremolarà el pols si han d'acomiadar alguns dels presentadors més populars. El principal candidat a totes les travesses és Jorge Javier. Però, el presentador de 25 palabras tampoc en sortirà airós d'aquesta.

Christian Gálvez té menys confiança

Christian Gálvez ha tingut moltes oportunitats a Mediaset, però a gairebé tots els projectes ha fracassat. Ben al contrari que la seva parella, Patricia Pardo, que juntament amb Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat, s'encarrega de liderar els matins.

L'ex d'Almudena Cid està mostrant un cert desgast. Ja no aconsegueix enganxar l'audiència com abans i això és una cosa que tenen molt present els nous gestors. Per això,el seu futur és incert.

La seva situació és totalment diferent, per exemple, a la d'Ion Aramendi. També ha saldat amb unes dades molt pobres el seu pas per Reacción en cadena. Tot i això, a Telecinco confien en ell i creuen que té molt recorregut en un altre tipus de formats com poden ser els 'realities'.

Christian Gálvez, doncs, ha rebut un altre dur cop. Es va pensar que arribarien a plantar cara a la competència però ara l'única cosa que li queda és el consol de Patricia Pardo.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp