Primer pla de Pablo Urdangarin durant un partit d'handbol

Pablo Urdangarin de pedra: l'obliguen a marxar lluny d'Espanya i es queda sol

Pablo Urdangarin sap que el seu avi no està gaire content de tenir companyia

Pablo Urdangarin, el jove jugador d'handbol del Barcelona, ha rebut la notícia que menys esperava. A partir d'ara, després de gairebé tres anys exiliat a Dubai, el seu avi haurà de compartir sostre amb una de les figures més polèmiques de la casa reial.

Fa una mica més d'un mes, els mitjans de comunicació d'Espanya es van fer ressò d'una informació inesperada sobre Victòria Federica. Tal com va confirmar Lecturas, la cosina del jugador de l'equip català no s'ho va pensar dues vegades: ha fet les maletes per abandonar la llar familiar que compartia amb Elena de Borbó i s'instal·larà amb la seva àvia a La Zarzuela.

Segons es va dir a principis de desembre, tot apunta que la relació entre aquestes dues integrants de la família reial està passant per una crisi important, després que la jove deixés la universitat per centrar-se en la seva carrera com a 'influencer'.

A més, segons va assegurar Paloma Barrientos a El programa d'Ana Rosa, «en allò que no estan d'acord els seus pares és en una exposició pública a coses que no s'han de fer». Precisament, aquest seria el motiu que ha obligat a la infanta Elena, la tieta de Pablo, a prendre mesures extremes contra el seu altre fill. Ara, segons ha confirmat en exclusiva Lecturas, Joan Carles de Borbó s'ha vist obligat a acollir el cosí del jugador del Barça a casa seva a Dubai.

Primer pla de Pablo Urdangarin.
El jugador de l'equip català sap que la situació a la seva família no és la millor. | GTRES

Pablo Urdangarin veu com allunyen el seu cosí de la polèmica

Joan Carles de Borbó s'ha vist obligat a acollir el seu net Froilà a casa seva a Dubai, en un últim intent per allunyar el jove de totes les polèmiques que l'han envoltat les últimes setmanes.

Des que Felip VI va arribar al tron, la premissa més gran de la família reial sempre ha estat la rectitud a l'hora de fer les coses. Per això, més d'una vegada hem vist com el rei ha pres alguna mesura per mantenir fora de perill la imatge de la monarquia espanyola.

Ara, Pablo ha vist des de Barcelona que la revista Lecturas ha anunciat en exclusiva que la seva tieta ha decidit tallar en sec: ha enviat aquest polèmic membre de la casa reial a viure, durant un temps, amb el seu avi Joan Carles de Borbó als Emirats Àrabs.

Froilà de Marichalar pel carrer
L'avi de Pablo acollirà Froilà a casa seva a Dubai. | GTRES

Les coses es van començar a posar lletges per a Froilà el mes de desembre, quan la policia de Madrid el va implicar en una baralla amb navalles a les portes de Vandido, una coneguda discoteca situada al bell mig de la capital. Segons fonts policials, en aquesta baralla es van veure involucrats un total de 30 persones, entre les quals hi havia el cosí de Pablo Urdangarin. Tal com va informar el mitjà digital ElPlural.com, Froilà va acompanyar un amic a l'hospital més proper, després d'haver estat ferit per una arma blanca.

Dies més tard, va ser el cosí del jugador d'handbol qui va voler donar la cara davant els mitjans de comunicació d'Espanya: va assegurar que ell només va ser «un testimoni» d'allò que havia passat. Froilà va deixar clar que ell «estava a la porta de la discoteca quan va passar» i que l'han volgut involucrar «com si tingués alguna cosa a veure amb aquesta baralla».

Després d'aquesta notícia, però, des de terres catalanes, Pablo ha vist sortir a la llum múltiples escàndols nocturns que el seu cosí ha protagonitzat els últims mesos. Aquests fets van generar que la imatge pública de la monarquia es veiés afectada una vegada més. Per això, cansada de totes les polèmiques que els seus fills protagonitzen diàriament, la tieta de Pablo ha optat per enviar Froilà a Dubai per separar-lo de tot aquest món.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp