Primer pla d'Ezequiel Garay seriós.

Ezequiel Garay acaba de llegir la carta que confirma els pitjors presagis

Ezequiel Garay no pot evitar emocionar-se en llegir-la

Ezequiel Garay sap com n'és de sentida la seva exdona Tamara Gorro i com es pren els temes més sensibles de la seva vida.

I sobretot aquells que arriben al cor, com va ser el cas de la petita Valeria. Estem parlant d'una nena que va morir amb nou anys a causa d'un càncer amb què lluitava des que en tenia només quatre.

La petita va morir el mes de juliol passat. No va poder més malgrat haver lluitat amb totes les seves forces contra aquesta dura malaltia.

Valeria era la filla d'uns bons amics de l'ex d'Ezequiel Garay i la coneixia perfectament des que va venir al món. La va acompanyar en la seva lluita fins al final.

A través de les xarxes socials s'acomiadava de la nena. Ho feia amb unes paraules que van arribar al cor de tots els seguidors de la col·laboradora de televisió i 'influencer'.

Ezequiel Garay confirma els pitjors presagis

«La meva princesa, la meva nena del somriure etern, tota una vida juntes, però cinc anys inseparables», deia el missatge de Tamara.

Una carta en què expressa els seus sentiments i, malgrat el dolor i el «patiment» que juntes van viure, sap que «va guanyar la força, l'energia, les ganes i l'amor…».

«Te n'has anat, vida meva, te n'has anat per sempre», continua en aquella carta. «Però ensenyant al món que no es pot deixar de lluitar i sempre fer-ho amb un somriure. Ets un exemple d'admiració», deia.

Foto d'Ezequiel Garay a la presentació del llibre de Tamara Gorro.
Ezequiel Garay sap que la seva dona sempre ha estat al seu costat. | GTRES
 

La bona connexió que hi havia entre Tamara i Valeria era increïble i aquell comiat de totes dues el passat dia 28 de juliol va ser una mica esquinçador. «Fins i tot el nostre comiat ha estat especial i únic», expressava, posant el focus en aquell dia tan nefast.

L'ex de Garay recorda la nena que li ho va donar tot

El cas és que han passat els mesos i, en els últims dies, l'exdona d'Ezequiel Garay ha recordat la seva petita Valeria. Ho ha fet el dia en què hagués fet els 10 anys. Concretament, el seu aniversari hauria estat el 8 de gener passat.

La veritat és que han estat uns mesos molt durs per a ella. Només ha pogut conviure amb un neguit que li feia pensar que la filla dels seus amics se n'havia anat. I tot i haver intentat amb totes les seves forces vèncer el càncer que patia.

Primer pla de Tamara Gorro seriosa.
Tamara Gorro ha sorprès tothom amb aquest anunci. | Europa Press
 

Tamara sabia que en aquestes dates tan especials trobaria a faltar la seva petita. Era el primer Nadal en què veia com li faltava la nena i la 'influencer' l'ha volgut recordar el dia del seu aniversari.

L'homenatge a Valeria que deixa tocat Ezequiel Garay

Per a ella, aquest era el millor moment per escriure-li una emotiva carta a les seves xarxes socials. En aquest text, qui va ser dona d'Ezequiel Garay fins fa uns mesos, li envia «petons al cel». I deixa clar com va ser de vital la seva princesa per a ella en els anys que van passar juntes.

«Felicitats, amor meu. Avui fas 10 anys. Allà on estiguis celebra-ho només com tu saps: rient, repartint amor i ballant sense parar...», començava.

«Et trobo molt a faltar, princesa. Aquesta veu tan dolça, els teus consells tan savis. Les abraçades tan sinceres i la mirada, aquesta mirada tan profunda en què sobraven les paraules», prosseguia.

«Segueix guiant el camí, amor meu. La teva força se sent i el teu llegat mai cessarà. T'estimo molt, la meva nena del somriure etern», finalitzava la carta, que ha estat molt aplaudida a les xarxes socials de la 'influencer'.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp