Kiko Hernández en un directe de Sálvame.

Fran Antón publica una foto que aclareix la seva relació amb Kiko Hernández

Kiko Hernández pot confiar en l'actor

Fran Antón s'ha convertit en una de les cares més buscades del moment, malgrat que no té intenció de convertir-se en notícia. Mai ha parlat amb la premsa i ja són molts els que coneixen el seu secret, però la història no ha fet més que començar. Segons expliquen, té família a Melilla i va pensar que era una bona ciutat per amagar-se amb Kiko Hernández.

Fran Antón ha estat acusat d'estar aprofitant-se del col·laborador, però és completament mentida: està fent tot el contrari. Ha publicat una cosa que ho aclareix tot: és cert que va estar amb Kiko a Melilla, però també hi va haver altres amics. No és veritat que hagin fet un viatge romàntic ni familiar, com volen donar a entendre a Sálvame.

Kiko Hernández i Fran Antón
Kiko Hernández i Fran Antón només són amics | Cedida

Kiko Hernández s'ha mostrat molt enfadat amb el seu programa i ha deixat clar que no consentirà més atreviments. Entrarà al joc quan consideri oportú, però en aquest cas prefereix retirar-se perquè tot és una gran manipulació. Assegura que si fos xicot de l'actor no tindria problema dir-ho, tot i que sempre ha estat molt reservat.

Ara, Fran ho ha aclarit tot amb una imatge, cosa que demostra que no té intenció de guanyar diners aprofitant-se d'aquest tema. L'únic que li interessa és que la polèmica passi ràpid perquè l'està perjudicant la faceta artística. Fa molts anys que treballa i sempre ha demostrat ser un gran professional, i no necessita estar al focus mediàtic per tenir èxit.

Antón ha compartit una imatge molt significativa, la publicació és a la mateixa casa on suposadament va estar el seu amic. Hi ha comentaris d'altres companys que asseguren que van estar a la mateixa festa, cosa que demostraria que Sálvame menteix. Kiko té raó: en cap moment no ha fet una escapada familiar amb Fran.

Kiko Hernández ha donat la cara per Fran Antón

Fran pot estar tranquil perquè el seu company de feina ha donat la cara per ell, ho ha fet a Sálvame i ho ha explicat tot. Reconeix que van passar junts la nit de Cap d'Any i admet que també hi eren les seves filles, però no veu res estrany en aquest detall. Antón ja ho ha aclarit tot a les xarxes socials i ell no vol seguir alimentant l'enrenou.

Primer pla de Kiko Hernández amb el rostre ben seriós
Kiko Hernández està molest amb alguns companys | Sálvame / Telecinco

Kiko ha desmentit la informació que ha donat Telecinco: diuen que perquè no el veiessin amb Fran va decidir ficar-se en un maleter. «Això és mentida, és mentida, no em vaig ficar a cap maleter i els testimonis poden assegurar que vagi en pilotes, però no», responia. Està molt enfadat, creu que els seus companys haurien d'haver confirmat la informació abans de llançar-la.

«Li dic a la direcció del programa i a l'informador que tota aquesta informació és falsa, absolutament falsa», assegura Hernández. Així, vol protegir Antón perquè ell no vol ser un personatge públic i tota aquesta polèmica l'està incomodant. Seguiran sent amics i no canviarà res entre ells, però a partir d'ara haurien de ser més curosos.

Fran Antón no té res a amagar

Fran podria haver-se lucrat amb tota aquesta història, però ha preferit pronunciar-se a les seves xarxes socials. A més a més, ha trencat el silenci sense cap mena d'intenció, i ho ha fet sense adonar-se'n. Ha compartit una publicació i analitzant-la tot s'aclareix: ni ell ni Hernández estan mentint.

Kiko està molt molest i ha promès que no dirà res per quedar bé amb el programa, només reconeixerà la veritat. «Esteu buscant que digui que és la meva parella i que estic molt enamorat i no», ha conclòs. De moment no ha pres accions legals contra cap mitjà, però no seria estrany que aviat passarà a l'acció.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp