Álvaro Morata en un esdeveniment de la marca LG

Álvaro Morata, trencat: la seva dona Alice Campello, a l'UCI després de donar a llum

Alice Campello ha patit certes complicacions durant el part

Alice Campello i Álvaro Morata ja han donat la benvinguda a la seva quarta filla, Bella, una bonica nena que ha nascut molt sana. Tanmateix, lamentablement, la felicitat no és completa per a la parella.

Així ho ha anunciat el futbolista a les seves xarxes socials, on ha explicat que la seva dona es troba a l'UCI a causa de certes complicacions sofertes durant el part. Per tant, la petita i la mare encara no podran estar juntes, almenys, fins que Alice s'hagi recuperat del tot.

«Bella ha nascut el dia 9 i és meravellosa. La mare, malauradament, i després que el part hagi anat molt bé, ha començat a tenir complicacions que ens han espantat molt», explicava Morata als seus 19 milions de seguidors. «Ara mateix és a l'UCI de la Clínica Universidad de Navarra cuidada pels millors metges i a poc a poc s'està recuperant molt bé. Ella és molt forta», deia esperançat.

A més, el futbolista no dubtava a agrair tot l'equip de metges que han estat al costat de la seva dona en tot moment. «No volem deixar de donar les gràcies a tots els metges per haver estat a cada moment afectuosos, comprensius i molt professionals, tots i cadascun d'ells. No tenim paraules per agrair-vos el que heu fet i sentim una enorme admiració cap a vosaltres», assegurava.

Finalment, Morata també ha volgut agrair a tots els seus seguidors i amics els missatges d'afecte i suport que els han fet arribar. Les xarxes socials de la parella s'han inundat de missatges positius desitjant-los el millor en aquests moments tan delicats.

Alice Campello i Álvaro Morata ja han donat la benvinguda a la quarta filla

Després d'haver tingut 3 preciosos nens, Leonardo, Edoardo i Alessandro, la parella s'emportava l'alegria més gran després de descobrir que, per fi, podrien augmentar la seva família amb una nena.

Després de donar-se el 'sí, vull' en una boda de conte el 2017, un any després arribaven al món els bessons Leonardo i Alessandro. El 2020 el petit Edoardo completava la seva felicitat. Ara, els petits estaran desitjant conèixer la seva germaneta Bella, que de segur que es convertirà en la nena dels seus ulls.

La veritat és que el matrimoni no ha parat fins a aconseguir aquest somni. «Un altre nen i continua la recerca de la princeseta amb els tres mosqueters. Som molt feliços!», declarava Campello després del naixement del seu tercer fill.

Tant Campello com Morata solen ser prou oberts a l'hora de compartir certs aspectes de la seva vida. De fet, aquest mateix estiu complien el seu cinquè aniversari de boda amb una festa de renovació de vots a Venècia: bona prova de la gran complicitat i amor que hi ha entre ells.

La parella sempre intenta mostrar als seus seguidors com és el seu dia a dia com a família nombrosa, una aventura que ells mateixos defineixen com una cosa increïble. Tanmateix, això inclou també aquells moments no tan bons, com el que travessen ara mateix. Així, només queda desitjar el millor a Alice Campello perquè es recuperi com més aviat millor.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp