Primer pla d'Íñigo Onieva seriós

Luis Pliego envia un missatge que arruïna la nova vida d'Íñigo Onieva

Luis Pliego deixa trencat el jove després d'haver recuperat la seva xicota

 Luis Pliego és un periodista que se les sap totes i, a més de ser director de la revista Lecturas des de fa molts anys, coneix molt bé els secrets dels famosos. Especialment, els d'una parella de la qual se n'ha fet ressò els darrers mesos.

Luis Pliego ha publicat un tuit que ha deixat enfonsat un dels homes més perseguits pels paparazzis d'un temps ençà. Estem parlant d'Íñigo Onieva, que reprenia fa uns quants dies la seva relació amb Tamara Falcó de manera sorprenent. I tot quan ningú no semblava donar un duro per la reconciliació de la parella.

Luis Pliego enfonsa completament el xicot de la marquesa

Aquella infidelitat que va cometre l'empresari madrileny amb Tamara Falcó va fer que la filla d'Isabel Preysler s'allunyés per un temps del jove. Ella assegurava per activa i per passiva que aquella història d'amor havia finalitzat perquè no permetia una infidelitat com la que va patir. Res més lluny de la realitat, però, uns mesos després Falcó s'ho va pensar millor. Després de retrobar-se amb ell a la missa del Gall i passar junts la nit de Cap d'Any, tot canviava. 

Foto de Luis Pliego a un plató de televisió.
Luis Pliego ha deixat sense paraules Onieva. | RTVE

El cas és que molts no es fien de la vida alegre que tindrà Onieva, ara que ha estat perdonat per Tamara Falcó. Un d'ells és Luis Pliego, sempre incisiu a Twitter, ha escrit un tuit en què deixa ben clar que no es creu el jove, encara que hagi entonat el mea culpa i hagi assegurat que canviarà pel bé de la parella.

El tuit de Luis Pliego que fa més mal que mai a Íñigo Onieva

«La parella oberta és una opció catòlica?», aquesta és la pregunta que es feia Luis Pliego a les seves xarxes socials, cosa que Íñigo Onieva s'ha pres com una indirecta en tota regla. Al jove se li està veient el llautó i, encara que prometia fidelitat a Tamara, tots dos saben que serà difícil de complir si ell no canvia radicalment.

Una de les respostes a aquest tuit de Pliego ha estat la d'una tuitera que ha escrit això en relació amb aquesta pregunta que es feia el director de Lecturas. «Des d'ara, per a Tamara, sí. Algú li hauria de dir que Íñigo encara segueix a Instagram la del petó del Burning (i de segur que a més), i ella a ell».

Tots recordem aquell petó que es va fer amb ella al festival de Nevada on va anar fa uns mesos el madrileny i ho va desencadenar tot. Tanmateix, això sembla estar més que perdonat per part de la filla d'Isabel Preysler.

Luis Pliego sap que pensa en la boda després de perdonar la infidelitat

Luis Pliego responia així al seu Twitter a la tuitera en qüestió: «Per què en diuen reconciliació quan volen dir passar per alt?». Això es preguntava de nou Pliego, que no té gens clar que el madrileny sigui un home exemplar amb Tamara Falcó.

Ara queden mesos per a la boda entre Falcó i el seu xicot. Ja pensen en un enllaç que serà tot un esdeveniment a la vida de la marquesa de Griñón. De fet, Tamara Falcó protagonitza el pròxim número de la revista Harper's Bazaar amb una frase amb què confirma els seus plans després de la seva reconciliació amb Onieva.

«Jo tinc esperança i estic enamorada. Allà que hi vaig, allà que hi vaig... Em veig passant per l'altar el 2023 i he estat pensant que només tinc sis mesos per al vestit de núvia», ha sentenciat Tamara Falcó.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp