Fotomuntatge de les cares de Christian Gálvez i Almudena Cid

Almudena Cid pren una dràstica decisió en confirmar-se el pitjor de Christian Gálvez

Almudena Cid està disposada a trencar tots els llaços que la uneixen al seu exmarit

Almudena Cid està disposada a refer la seva vida després de la ruptura amb Christian Gálvez, i molt més després de les últimes informacions que han sortit sobre el seu exmarit.

Segons s'ha revelat a Sálvame, aquest conegut presentador de televisió ha començat una bonica història d'amor pocs dies després de signar el seu divorci.

Almudena Cid i Christian Gálvez abraçant-se amb molt d'afecte
Almudena Cid es divorcia després d'11 anys de matrimoni. | Instagram

Tal com ha confirmat Lydia Lozano, l'escriptor i la periodista Patricia Pardo farien un mes que sortien junts. «Estan bojos d'amor», va assegurar la periodista.

A més, segons ha confessat Kiko Matamoros, Almudena Cid està «desolada» després de veure com la seva exparella ha aconseguit refer tan ràpid la seva vida amb la companya d'Ana Rosa Quintana.

I encara que la intenció d'aquesta nova parella era mantenir la seva relació en secret, aquesta informació ha provocat que la periodista d'El programa de Ana Rosa se n'hagi pronunciat.

«Estic feliç i il·lusionada... Si són roses, floriran. Jo defenso sempre l'amor», va respondre quan els seus companys li van preguntar pel tema.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo
Christian Gálvez i Patricia Pardo estan junts. | Catalunya Diari

Per la seva banda, Christian Gálvez ha decidit mantenir-se en silenci per no provocar més dolor a la dona amb qui ha compartit els últims onze anys de la seva vida.

Aquest gest per part del madrileny no ha estat suficient i Almudena Cid ja ha fet el primer pas per deslligar-se del tot del que va ser l'amor de la seva vida.

Almudena Cid comença per les xarxes socials

Almudena Cid està totalment devastada després d'assabentar-se del nou amor de Christian Gálvez. Per això ha decidit tallar d'arrel tots els llaços que l'unien al seu exmarit. I quina millor manera que començar per les xarxes socials.

L'exgimnasta rítmica ha pres la decisió de deixar de seguir el presentador de Mediaset España al seu compte oficial d'Instagram. Tot i aquest gest, Almudena sí que ha mantingut les fotografies que tenia publicades al seu perfil.

Per la seva banda, el mostoleny ha optat per mantenir el follow a la seva exparella. Lluny de crear una nova polèmica entre ells, l'escriptor ha preferit deixar les coses com estan (per ara) i no s'ha desprès de cap dels records digitals que guarda del matrimoni amb Almudena Cid.

Almudena Cid s'assabenta de la darrera publicació de Christian Gálvez

Almudena Cid no dona crèdit al que acaba de veure. Tot i haver-lo deixat de seguir a Instagram, l'exgimnasta ha pogut veure l'última publicació de la seva exparella, Christian Gálvez.

El presentador ja no s'amaga i ha decidit utilitzar les seves xarxes socials per enviar tota una declaració d'amor a la nova parella.

Muntatge de fotos d'Almudena Cid amb Patricia Pardo.
Almudena Cid coneix la identitat de la nova parella de Christian Gálvez. | GTRES

Després de les paraules de Patricia Pardo a El programa de Ana Rosa en què va confirmar tots els rumors sobre la seva nova «il·lusió», aquest presentador de Telecinco ha reaccionat. Christian ha sorprès tots els seus seguidors amb una romàntica publicació.

L'exparella d'Almudena Cid hi ha compartit una imatge d'unes roses vermelles amb una frase molt especial en gallec. «Passiño a passiño faise o camí. Són roses, floriran», va escriure Christian.

Com es podia esperar, aquesta publicació no ha passat desapercebuda entre els seguidors del Gálvez. Companys i amics de l'escriptor com Máximo Huerta, Nuria Marín o Antonio Rossi no han trigat a omplir de comentaris i cors la fotografia.

A més, alguns dels fans de l'exmarit d'Almudena Cid també han volgut felicitar la nova parella. «Això és una declaració d'amor en tota regla», escrivia un dels followers. «Que bonic el missatge. Patricia no et fonguis si us plau», li va dir un altre usuari.

Però sens dubte, el comentari més cridaner ha estat el de la mateixa Patricia Pardo.

Lluny de guardar silenci, la substituta d'Ana Rosa ha optat per respondre el seu noi amb una altra frase en gallec: «Pois caminem» (Doncs caminem).