Muntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid

Almudena Cid confirma el secret a veus sobre Christian Gálvez

Almudena Cid revela la cara més tèrbola del famós presentador

Almudena Cid continua passant per un tortuós camí de decepció i tristesa després del que ha hagut de patir últimament.

La separació de l'exgimnasta del seu marit Christian Gálvez l'agafava per sorpresa. Veia que el seu matrimoni es trencava dies després de 15 anys amb l'home de la seva vida.

Foto d'Almudena Cid.
Almudena Cid no esperava que el seu matrimoni acabés d'una manera tan traumàtica. | GTRES

Almudena Cid feia 11 anys que estava casada amb l'expresentador de 'Pasapalabra' i la sobtada ruptura del matrimoni la deixava gairebé sense reacció.

Una de les coses que més van doldre a Almudena va ser que sortís a la llum la relació de Gálvez amb una de les presentadores més conegudes de la televisió.

Almudena Cid, trencada després d'una separació inesperada

Es tracta de Patricia Pardo, periodista i conductora a 'El programa de Ana Rosa' des que la veterana presentadora s'apartés de la televisió a causa d'un càncer.

Quan la notícia de la sorprenent relació entre Christian Gálvez i Patricia Pardo era coneguda per tota Espanya, Almudena es va enfonsar encara més. No entenia què havia passat amb el seu matrimoni d'un temps ençà i no trobava respostes a les preguntes.

Imatge d'Almudena Cid seriosa.
Almudena Cid no dona crèdit a la darrera jugada bruta del seu exmarit. | Europa Press 

Queda clar que Almudena Cid no aixeca el cap i el seu entorn ho sap ben bé. A més, han reconegut que l'exesportista està molt decebuda amb qui va ser el seu marit.

Persones properes a Cid reconeixen que «tots els que l'estimem estem sorpresos. En les setmanes prèvies li va enviar un ram de roses i li va posar al llit 'tens les claus del meu cor'. Fins i tot, van fer una reforma a casa», revelaven fa dies a 'Semana'.

La jugada bruta de Christian Gálvez que el deixa en mal lloc

Amb tot, una història d'amor que començava de forma idíl·lica i que ha acabat d'una manera que ha deixat sense cap resposta l'exdona del presentador de televisió.

Christian Gálvez entrant a un cotxe
Christian Gálvez, amb la cara seriosa després de deixar-ho amb Almudena Cid. | GTRES 

El digital '20 minutos' ha publicat una informació que hauria dolgut molt a Almudena Cid. La jove hauria estat gravada mentre feia la mudança de la casa on vivia amb Christian al seu nou domicili.

Si la setmana passada l'exgimnasta admetia no saber amb qui va estar casada durant aquests 11 últims anys, dilluns passat va patir una cosa inesperada. La noia es va enfrontar a una mudança que va ser gravada pel sistema de seguretat de la casa que compartia amb el marit.

Tensió màxima entre les famílies de tots dos

Expliquen a '20 minuts' que els pares d'Almudena, que van ajudar la seva filla, ho van passar fatal en adonar-se que estaven sent gravats. Va ser una mudança incòmoda per la situació que s'hi van trobar. No es podien creure que algú que havien considerat part de la seva família els enregistrés d'aquesta manera tan violenta.

Fonts properes a la família destaquen que els pares d'Almudena es van sentir impactats davant d'un acte que consideren provocador.

Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid posant somrient a un photocall
Almudena Cid està trencada després de la ruptura abrupta del seu matrimoni d'11 anys. | EUROPA PRESS 

Per part seva, des de l'entorn del presentador de Mediaset apunten que si Christian va decidir gravar-ho va ser per evitar nous conflictes. Asseguren que aquesta pràctica no va ser una cosa inusual, ja que és normal que les càmeres de casa gravin tot el que hi passa.

Però aquest fet ha fet que la guerra intrafamiliar sigui insuportable. Si bé de forma pública encara mantenen les maneres, la tensió és màxima i la ruptura matrimonial podria continuar oferint nous capítols sorprenents.

Veurem què passa, si finalment es redueix la tensió i tots dos decideixen parlar com a adults i acabar aquesta relació de la forma més cívica.