Fotomuntatge d'Ana Obregón amb la seva mare.

Ana Obregón no pot més i demana perdó a la seva mare després de la seva mort

Ana Obregón no es perdona el que va fer després de la pèrdua de la seva mare

Ana Obregón ha viscut els darrers anys de la seva vida en un estat de tristesa que no li ha deixat ser ella. I és que la mort del seu fill Álex va ser un cop d'extraordinària dimensió per a l'actriu i presentadora madrilenya.

El jove no va sortir victoriós del càncer que patia des del 2016 i va deixar enfonsada la seva mare. Ara, a poc a poc intenta tornar a la normalitat amb nous projectes professionals que li fan buscar un motiu per seguir endavant.

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio
Ana Obregón encara no ha superat la mort d'Álex Lequio. | CatalunyaDiari
 

A més de la mort del seu únic fill, Ana Obregón va patir un any més tard la pèrdua de la seva mare amb 95 anys. Era un 22 de maig del 2021 quan la mare de l'actriu deixava aquest món per sempre.

Ana Obregón intenta recuperar-se del cop dur viscut

Feia molt pocs dies del primer aniversari de la mort d'Álex Lequio, mort el 13 de maig del 2020, i l'actriu rebia un altre cop dur. Per aquesta raó, Ana es va trencar del tot al tanatori en donar l'últim adeu a la seva estimada mare Ana.

A Mi casa es la tuya, el programa on Ana Obregón es va obrir en canal per parlar de la mort del seu fill, també va confessar un fet demolidor sobre la pèrdua de la seva mare. I és que Ana va confessar que encara no ha pogut entrar-hi, perquè l'adeu d'Álex la va enfonsar completament.

Ana Obregón entona el 'mea culpa' deu mesos després

La seva mare va ser la dona amb qui l'actriu ho va aprendre tot a la vida. Per això, fa unes hores ha recordat mitjançant una fotografia i un text breu que la seva mare va deixar aquest món fa deu mesos.

Ana Obregón i els seus pares
Ana Obregón i els seus pares, en una imatge d'arxiu. | GTRES
 

Ana Obregón ha volgut compartir al seu Instagram una fotografia amb la seva mare que l'emociona. «Avui he trobat aquesta foto amb la meva mare que ens va fer Silvia Polakoff. No sé si és un senyal, mama, crec que sí. Perquè justament avui fa deu mesos que ens vas deixar», ha escrit.

«T'he demanat perdó cada dia per no poder ni ser capaç d'entrar encara al teu dol. Fins avui, que les llàgrimes no poden deixar de sortir», revela.

El dolorós homenatge d'Ana Obregón

Al seu torn, Ana Obregón parla de com ha estat de vital la seva figura materna en la seva vida i en la del seu únic fill. «La meva millor amiga, el meu guia, el meu exemple, que com un àngel m'abraces des d'on ets cada segon. De la mateixa manera que sé que estàs abraçant i cuidant el meu nen. I això d'alguna manera em dona una mica de pau. Com en aquesta foto, com en aquell moment», confessa.

A més, Ana Obregón ha indicat que el dia del seu aniversari, el 18 de març passat, «no tenia res a celebrar» i no va fer res especial. La presentadora no veu cap motiu per celebrar el seu aniversari després de les dues pèrdues tan doloroses que ha patit els dos últims anys.

Ana Obregón i el seu pare, Antonio
Després de la mort de la seva mare, Ana Obregón té cura amb tot el seu afecte del seu pare Antonio, de 95 anys. | GTRES
 

L'actriu d'Ana y los 7 reviu la mort de la seva mare mentre continua posant tota la dedicació al seu pare, Antonio García Fernández. I és que l'empresari immobiliari, de 95 anys, s'ha vist obligat a ingressar en un hospital diverses vegades durant els últims mesos.

Aquest fet fa recordar a Ana Obregón quan va ser l'últim ingrés de la seva mare. Aquest va tenir lloc a mitjans d'abril del 2021, un mes abans de la seva mort.