Almudena Cid amb cara de sorpresa

Almudena Cid revela el vergonyós repartiment del divorci amb Christian Gálvez

Almudena Cid està farta de tanta mentida

Almudena Cid no veu el dia que s'acabi aquest malson. I és que, l'esportista mai s'hauria imaginat que els seus éssers estimats i la persona amb qui ha compartit els últims anys de la seva vida es capficarien en una guerra sense fi.

Des que la separació de l'actriu i Christian Gálvez va sortir a la llum no es parla de res més. I és que tan sols uns dies després d'anunciar-ne la ruptura, l'escriptor ens va sorprendre amb una notícia que ningú esperava.

Foto d'Almudena Cid.
Almudena Cid vol que aquest malson acabi com més aviat millor | GTRES

Tot i portar més de 15 anys amb Almudena Cid, el de Móstoles no va tenir objeccions a anunciar que havia començat una nova relació d'amor amb la periodista Patricia Pardo. I, encara que al principi, tots dos van decidir portar el seu romanç amb discreció, aviat es van cansar i van optar per no amagar-se més.

Ara, i amb els papers del divorci signats, ha saltat un nou conflicte que podria demostrar que el repartiment dels béns no hauria estat tan amistós com ens han fet veure.

La mare d'Almudena Cid torna a carregar contra Christian Gálvez

Almudena Cid no té forces per sortir públicament a parlar sobre el seu divorci, per això la seva mare s'ha convertit en una de les seves defensores més fèrries. El que no s'esperava Christian Gálvez és que Mina Tostado seria el seu pitjor malson.

Des que la seva filla i el presentador de 'Mediaset' van decidir trencar el seu matrimoni, la mare de l'esportista ha utilitzat les seves xarxes socials per donar la seva opinió i explicar tota la veritat sobre aquesta relació.

I en concret, una de les darreres manifestacions públiques està relacionada directament amb el repartiment dels béns que l'exparella va dur a terme el dia del seu divorci.

Almudena Cid i Christian Gálvez
La mare d'Almudena Cid parla sobre el divorci de la seva filla i Christian Gálvez | GTRES

Segons va explicar al seu dia el periodista Saúl Ortiz a 'Madrid Directo Flash', l'exmarit d'Almudena Cid havia cedit a totes les exigències de la gimnasta. Tal com va apuntar aquest programa de Telemadrid, la noia es va quedar amb un 'loft' valorat en 225.000 euros, dues places de garatge, un cotxe i una furgoneta.

Per la seva banda, l'actual xicot de Patricia Pardo s'hauria quedat amb la casa familiar que tots dos compartien a la localitat madrilenya de Boadilla del Monte.

Després de fer-se ressò d'aquesta informació, l'entorn de l'exparticipant de 'Masterchef Celebrity' va decidir sortir a desmentir tot allò que s'havia dit. «225.000? No sabia jo que una oficina en un poble valdria tant. No va ser capaç de vendre'l ni per la meitat», opinaven.

Ara la mare d'Almudena Cid ha tornat amb la pistola carregada. Així que, a través de les seves xarxes socials, Mina Tostado ha revelat altres dades sobre l'acord de divorci de la seva filla i Christian Gálvez.

«Per voluntat seva no li volia donar res», ha assegurat la dona. I és que, segons la versió de Tostado, l'expresentador de 'Pasapalabra' no estava disposat a arribar a un acord amb la filla. «Sabies que hi ha les lleis?».

Almudena Cid s'assabenta de les altres mentides de Christian Gálvez

Almudena Cid està molt dolguda amb tot el que ha passat. Sí, perquè, després de tants anys de convivència i amor, l'actriu imaginava que la relació entre la seva família i Christian Gálvez seria cordial, però res més lluny de la realitat.

El cercle més proper a l'esportista no pot perdonar la manera com el presentador ha fet les coses, ja que consideren que «Almudena la va deixar de manera sorprenent, sense explicacions».

Primer pla de Christian Gálvez en un plató de televisió
Almudena Cid està molt decebuda amb el seu exmarit| Mediaset

Fa uns dies, el 'Diario ABC' va assegurar que Christian va voler tenir un últim detall amb els seus exsogres. Una font molt propera al presentador de televisió va assegurar que, després de finalitzar la seva relació amb l'actriu, els va fer arribar una carta «escrita del seu puny i la seva lletra». Una cosa que sembla no ser del tot certa.

«Va ser un missatge de text, no una carta i no deia res del motiu pel qual la deixava. No es va atrevir ni tan sols a trucar per telèfon», van assegurar els familiars d'Almudena Cid a la revista 'Semana'.