Almudena Cid i Christian Gálvez

Almudena deixa Christian Gálvez sense alè: «Han aparegut persones»

Christian Gálvez s'enfonsa encara més en saber que Almudena Cid té una nova il·lusió

Christian Gálvez, un dels presentadors més estimats de 'Mediaset', es troba travessant una situació complicada i no sap com gestionar-la. Concretament, des que un conegut mitjà de comunicació confirmés fa un mes que s'havia separat de la seva dona Almudena Cid. La ruptura s'ha produït en termes amistosos, encara que hi ha molta gent que està traient a la llum informació molt compromesa.

Christian Gálvez està centrat en la seva imparable trajectòria professional i suposadament aquest atreviment hauria influït en el seu matrimoni. Segons ha sortit publicat, el comunicador dedicava massa temps als seus assumptes laborals i va descurar la seva relació amb l'exgimnasta. Alhora, hi ha veus que asseguren que la crisi no va començar per aquest motiu i que cap dels dos en va ser responsable.

Christian Gálvez entrant a un cotxe
Christian Gálvez viu un moment realment delicat | GTRES

Christian, segons alguns periodistes, vol ser pare i Almudena no estava preparada per fer un pas tan important. Aquesta diferència de sentiments va originar una crisi que lamentablement ha acabat en tragèdia, però han aconseguit tenir bona relació. Així que, tot fa pensar que la premsa els tornarà a veure junts, ja que s'han compromès a continuar sent amics.

Almudena Cid està a punt de començar una nova etapa gràcies a un projecte professional que li ha tornat la il·lusió. Protagonitzarà 'Una historia de amor', una obra de teatre que s'estrenarà a Madrid i que promet ser una autèntica revolució. És més, recentment ha concedit una entrevista per parlar d'aquesta feina i les seves paraules han cridat molt l'atenció.

Per la seva banda, Christian s'ha quedat sense alè quan ha sentit a Cid explicar que ella tampoc ho ha passat bé i que ha patit molt. Afortunadament, ha pogut refugiar-se a la feina i als seus nous companys del teatre, que s'han portat molt bé amb ella. «Han aparegut persones que estaven i de sobte m'han salvat», comenta a la revista 'Hola!'.

Almudena emmudeix a Christian Gálvez: «Em sento il·lusionada»

Christian sap que la seva exdona estarà al teatre protagonitzant l'obra 'Una historia de amor'. I com que tenen bona relació, no seria estrany que el presentador anés a visitar-la per donar visibilitat al projecte. Tanmateix, Gálvez és extremadament curós, de fet ell no volia que la seva separació transcendís a la vida pública.

Cid ha tingut una carrera professional plena d'èxits, però des que és al costat de Gálvez s'ha posicionat en un segon pla. Però ara l'exgimnasta ha donat un cop a taula per reivindicar el seu talent i per deixar enrere totes les ombres. Així, s'ha proposat triomfar al món del teatre i ho està aconseguint, un èxit que han aplaudit tots els seus companys.

L'actriu ha concedit una entrevista per promocionar la seva obra de teatre, que està rebent unes crítiques excel·lents. «Em sento il·lusionada i agraïda perquè estic envoltada per un equip de companys meravellosos que m'ha acollit molt bé», confessava. No obstant això, caldrà esperar un temps per veure quins són els propers passos de l'exdona del presentador.

Almudena Cid amaga el gran secret de Christian

Christian Gálvez vol evitar que els espectadors parlin de la seva vida privada, però aquest propòsit és realment complicat. Fa molt de temps que treballa a la televisió i el públic està interessat a conèixer com n'és la seva faceta més íntima. Naturalment la notícia de la seva separació està sent força comentada, però només hi ha algú que sap la veritat: Almudena.

Però, el presentador pot estar tranquil perquè Cid mai no explicarà tot el que hi ha darrere de la ruptura. I és que és cert que molta gent coincideix en el mateix: no ha passat res de greu, simplement tenen maneres diferents de pensar. A la fi, com que Gálvez ha estat molt feliç al costat de l'actriu, tot fa pensar que continuaran sent amics.