Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alonso Caparrós amb una samarreta de futbol

Alonso Caparrós i el seu secret familiar relacionat amb el seu fill que causa «dolor»

El col·laborador de 'Sálvame' confessa en ple directe que no té cap mena de contacte amb el seu fill i reconeix que ell té la culpa
Alonso Caparrós amb una samarreta de futbol
Alonso Caparrós explica a 'Sálvame' la mala relació que té amb el seu fill Andrés | España diario

En les últimes setmanes 'Sálvame' ha parlat sobre la relació de Kiko Matamoros amb la seva filla Anita, amb qui no té cap mena de contacte des que va estar ingressat a l'hospital el juny de 2020. El veterà col·laborador culpa a la seva exdona, Makoke, de la mala relació que té amb Anita. Cal recordar que Makoke ha parlat molt malament de Matamoros en diversos platós de televisió.

«A mi aquesta situació no em fa feliç, però tampoc em farà infeliç. He après a viure amb el dolor i a sobreviure amb moltes altres coses. Però hi ha coses a la vida que compensen i val la pena seguir tirant endavant i viure amb el menor dany possible», ha confessat Matamoros aquest dilluns.

Caparrós revela a 'Sálvame' la mala relació que té amb el seu fill Andrés

Escoltant el testimoni de Matamoros, Alonso Caparrós, també col·laborador de 'Sálvame', ha volgut parlar sobre la relació que té amb el seu fill Andrés:  «Estic vivint una història semblant». El col·laborador ha explicat que està tenint molts problemes per relacionar-se amb el seu fill. «M'estic adonant que darrere d'això hi ha molt de patiment, de dolor», ha afirmat molt emocionat. 

«De sobte no tens 'feedback' i sents una impotència enorme», lamenta Alonso Caparrós. Actualment, el col·laborador ha de conviure amb una relació complicada amb el seu fill Andrés perquè «és jove i a mi em surt impotència, la desesperació, la ràbia i l'enuig. Però darrere d'això hi ha molta tristesa i molta culpa. Necessito parlar amb ell», ha revelat en ple directe.

«Em sento identificat perquè, més enllà de les reaccions, hi ha tristesa i molt de dolor. No he volgut explicar això abans perquè no vull que sigui un tema de conversa. Ara ho he explicat perquè sem sento identificat. És molt dur. Entenc quan diu que cal posar determinades condicions. Entenc quan diu estic disposat a tot, però soc el teu pare. No vull aprofundir perquè no vull parlar del meu llibre», ha afegit Caparrós sorprenent a tots els col·laboradors. 

El col·laborador desitja solucionar la situació

Molt afectat pel relat de Kiko Matamoros, Alonso ha afrontat amb valor la seva història i ha explicat a l'audiència de 'Sálvame' el que sent en aquests moments com a pare. «Surten molts sentiments... però quan ho penses i ho analitzes darrere hi ha molta tristesa, hi ha dolor», ha reconegut. Al seu torn, el col·laborador ha admès que és el gran culpable d'aquesta situació i que necessita comunicar-se amb ell com més aviat millor: «He de seure amb ell», ha dit.

«Quant fa que no parles amb el teu fill?», li ha preguntat Carlota Corredera. José Antonio Canales Rivera també li ha preguntat, en aquest cas per l'edat del seu fill, ja que ell també és pare i potser podria oferir-li algun tipus de consell. Finalment, Alonso Caparrós no ha volgut aprofundir més en la seva situació personal i ha deixat el tema d'aquesta manera: «Tampoc vull parlar més», ha sentenciat Caparrós.