YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Comparteixen una inèdita foto de Miguel, parella de Belén Esteban

Belén Esteban exposa al seu marit públicament en una fotografia que ha compartit a Instagram i deixa bocabadats als seus seguidors

Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban comparteix una imatge del seu marit que sorprèn a tots els seus seguidors | Europa Press

El marit de Belén Esteban, Miguel Marcos, és un gran desconegut per als seguidors de la 'princesa del pueblo'. Miguel, que és conductor d'ambulàncies, és una persona que es mou amb discreció i mantenint el silenci. De fet, Belén s'encarrega que la seva família no estigui en el punt de mira de la premsa del cor i prefereix no parlar de la seva vida privada. 

Belén Esteban ho deixa en mans del seu advocat

Belén Esteban ha decidit no parlar més i posar en mans del seu advocat el conflicte que està vivint amb María José Campanario. Cal recordar que la dona del torero Jesulín de Ubrique va publicar una carta en què insultava i revelava informació sobre Belén Esteban.

Segons María Patiño, Belén Esteban no ha estat totalment transparent perquè prefereix protegir a la seva filla, Andrea Janeiro, fruit de la seva relació amb el torero Jesulín de Ubrique, actual marit de l'autora de la carta.

«Ho fa per protegir a la nena. S'estan fent insinuacions molt lletges en privat. Belén ha interposat mesures legals i el seu advocat li ha aconsellat que no segueixi parlant sobre el tema», ha afirmat la periodista fent referència al conflicte de Belén amb María José Campanario.

Seguint el 'modus operandi' de Belén Esteban, se sap poca cosa sobre Miguel Marcos. No obstant això, els seguidors de Belén s'han quedat bocabadats amb les fotografies que ha publicat la col·laboradora de televisió. Així doncs, aquest cap de setmana Belén ha publicat una fotografia en què surt fent-se un petó amb el seu marit.

La col·laboradora de 'Sálvame' ha decidit exhibir al seu marit i manifestar l'amor que sent per ell.

Stories amb el petó entre Miguel i Belén Esteban
Belén Esteban es fa un petó amb el seu marit, Miguel Marcos, i ho comparteix amb els seus seguidors | Instagram

La col·laboradora presumeix de la seva història d'amor

Miguel Marcos és un suport incondicional de Belén Esteban. Com ella mateixa ha afirmat en més d'una ocasió, Miguel i Andrea són dos pilars fonamentals en la seva vida. De fet, la col·laboradora sembla estar molt feliç i tot apunta que aquesta història d'amor té molt futur. 

Belén i Miguel van casar-se fa gairebé dos anys, però no ha estat fins ara que han decidit compartir imatges seves a les xarxes socials. Així doncs, en aquests últims dies hem pogut gaudir d'aquesta història d'amor que ha decidit compartir la col·laboradora. 

La parella triomfa a Tik Tok

La parella està triomfant a l'aplicació mòbil Tik Tok amb els vídeos on surten ballant. Tots dos han mostrat les seves habilitats com a ballarins i les seves ganes de recuperar la normalitat que la Covid-19 ha arrabassat a la societat.


Comentaris

envia el comentari