Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Les paraules d'Ana Rosa sobre Julia Otero que emocionen l'audiència

La presentadora llança aquest missatge ple de força i esperança a una coneguda companya de professió

Ana Rosa Quintana ha deixat la part més professional a un costat i s'ha posat sentimental en directe. Durant el seu programa, la presentadora s'ha mostrat molt commocionada per la notícia que hores abans havia comunicat una conegudíssima periodista i, a més, amiga seva.

Julia Otero reconeix amb valentia que pateix càncer

El personatge públic que ha sorprès a tots els seus seguidors en compartir la seva notícia més dolorosa, que ha commocionat el món del periodisme, ha estat Julia Otero. I és que pateix càncer. La prestigiosa periodista s'obria en canal en el seu programa de ràdio 'Julia en la onda' i donava tots els detalls del seu recent diagnòstic mèdic.

«El dimarts passat en un control rutinari, d'aquests que tots hem de fer-nos, va arribar la sorpresa. En un raconet van aparèixer uns centímetres d'unes cèl·lules egoistes», reconeixia amb valentia i assegurant que mentre li duri el tractament oncològic estarà allunyada del seu lloc de treball.

Julia ha rebut el suport de moltíssims amics i companys de professió, com per exemple el d'Ana Rosa Quintana. Per descomptat, la periodista no ho ha pogut fer d'una altra manera que des del seu programa en Telecinco.

La presentadora de 'El programa de AR' ha trencat el seu silenci després del testimoniatge de Julia Otero, i s'ha desfet en afalacs fent gala dela magnífica persona que és tant en el pla professional com en el personal.

«És una magnífica periodista i ho anunciava a través del seu programa. És molt valent fer-ho així i compartir-ho amb les persones amb les quals està tots els dies», ha començat dient Ana Rosa Quintana davant la resta de col·laboradors de l'espai.

Fotografia d'arxiu de la periodista i locutora de ràdio Julia Otero
Julia Otero ha anunciat que té càncer | EP

Ana Rosa assegura: «És una dona molt lluitadora. Ho superarà»

«Espero que aquest temps sigui molt curt, és una dona amb talent i molt lluitadora i a més té un entorn que l'ajudarà. Estic segura que ho superarà. Li desitgem una ràpida recuperació», ha explicat.

Julia Otero ha mostrat el seu costat més optimista enfront de la malaltia, però ha reconegut que la paraula càncer «fa por», una cosa a la qual Ana Rosa no ha dubtat a reaccionar: «Cal conjugar la paraula càncer perquè gràcies a Déu en aquests moments, la immensa majoria dels càncers tenen curació i això és el que desitgem aviat per a la nostra companya Julia Otero».

Ana Rosa Quintana ha volgut deixar constància que els pilars fonamentals en la vida de la comunicadora són el seu marit i la seva filla, i ho seran també durant el procés de recuperació que té per davant, ja que tots dos són metges.

Els pilars fonamentals de la recuperació d'Otero: el seu marit i la seva filla

La periodista és mare de Candela Otero Martínez, que es va llicenciar en Medicina fa menys d'un any seguint els passos del seu pare, el doctor Josep Martínez, marit d'Otero i amb el qual porta compartint les dues últimes dècades.

Martínez treballa com a cap de les Urgències Domiciliàries a l'Hospital de Barcelona i és membre del Consell d'Administració de la companyia d'assegurances mèdiques Assistència Sanitària, segons informa en la seva pàgina de Linkedin.

Per part seva, la jove Candela va estudiar Medicina a la Universitat Internacional de Catalunya i vol especialitzar-se en neurocirurgia.
La família Otero Martínez resideix en la zona alta de Barcelona, en el barri de Tres Torres. Malgrat l'èxit en els mitjans de comunicació de Julia Otero, en general mantenen una vida molt discreta.

«Reconec que estic vivint una època molt tranquil·la en tots els aspectes», va dir fa poc la periodista en una entrevista, abans d'assabentar-se que pateix càncer i anunciar-ho públicament.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.