Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

Mila Ximénez torna a l'hospital: la seva germana no se separa d'ella

La periodista està rebent sessions de quimioteràpia més potents, però compta amb el suport dels seus tres germans i la seva filla Alba

Mila Ximénez ha estat uns dies desapareguda de la televisió i les xarxes socials. De fet, s'ha rumorejat que podria haver patit complicacions associades al càncer de pulmó que van diagnosticar-li l'estiu de 2020. Fonts pròximes a la col·laboradora afirmen que ha hagut de sotmetre's a noves sessions de quimioteràpia perquè la malaltia no evoluciona positivament. 

Amb pocs ànims de tornar a 'Sálvame', Mila Ximénez, i amb el suport de la seva família i amics, està lluitant per recuperar-se com més aviat millor i poder fer vida normal. 

Mila Ximénez reapareix després dels dubtes sobre la seva salut

L'estiu de 2020, Mila Ximénez va fer públic el diagnòstic de càncer de pulmó que pateix, però davant de tot va demanar respecte i que els mitjans de comunicació no l'esperessin a les portes de l'hospital per aconseguir declaracions o fotografiar-la. Així doncs, la col·laboradora de 'Sálvame' volia fer front a la malaltia amb tranquil·litat i intimitat. 

No obstant això, la seva absència ha estat notícia i és inevitable que els mitjans de comunicació s'interessin per conèixer de primera mà com es troba la col·laboradora. En aquest sentit, aquest dilluns 22 de febrer, Mila Ximénez ha estat vista a l'Hospital La Luz de Madrid, on rep el tractament de quimioteràpia.

La col·laboradora ha aparegut acompanyada de la seva germana, que és el seu suport incondicional i no se separa d'ella. De fet, ara viuen juntes perquè, segons informen, el nou tractament que rep Mila és molt més potent que els anteriors i es queda debilitada, necessitant així ajuda d'una persona que pugui estar pendent d'ella. 

Mila Ximénez amb mascareta, abric de colors i bossa negre caminant
La col·laboradora es deixa veure a les portes de l'hospital | GTRES

Segons 'Informalia', Mila Ximénez ha estat més hores de les habituals dins l'hospital i, quan ha sortit del recinte, un cotxe l'ha traslladat a casa seva per descansar. 

El suport de la família 

Manolo, Concha i Encarna són els tres germans de Mila Ximénez. Quan van assabentar-se de la seva malaltia, no van dubtar en anar a casa de la periodista per donar-li suport. Cap d'ells viu a Madrid, però no s'ho pensen dues vegades quan han d'anar a veure a la seva germana. Els tres germans van fent torns en la cura de Mila, ja que fa uns dies vam poder veure a Monolo, i ara ha estat Concha qui l'ha acompanyat a l'hospital. 

Els dies en què la col·laboradora de 'Sálvame' ha d'anar a l'hospital per a alguna prova o per rebre tractament, són els dies clau perquè la seva família estigui amb ella. Saben que són moments delicats i que després de rebre la quimioteràpia, Mila es queda molt feble i requereix més ajuda. Manolo i Concha saben molt bé com funciona el càncer, ja que ells mateixos també van haver de lluitar contra la malaltia. 

Per altra banda, la filla de Mila Ximénez, Alba, és el motor que fa que segueixi lluitant. Fa unes setmanes va viatjar d'Amsterdam a Madrid per estar amb la seva mare i, tot i que ha hagut de tornar a casa seva per estar amb els seus fills, s'espera que torni a Espanya en unes setmanes.

Amics i treball

Els seus companys de 'Sálvame' també són un gran suport per a Mila Ximénez. La col·laboradora compta amb l'atenció de Kiko Hernández, Belén Esteban, María PatiñoJorge Javier Vázquez, entre altres, que sovint visiten a la col·laborada per informar-la sobre l'actualitat.

Tot i que no es troba amb ànims per tornar a la feina, la periodista està desitjant que acabin els cicles de quimioteràpia per poder agafar forces i tornar al plató de 'Sálvame'.